Zo hevig was het feest op de Bosuil: kampioensbeker Antwerp sneuvelt al na een kwartier! Sport
Zo hevig was het feest op de Bosuil: kampioensbeker Antwerp sneuvelt al na een kwartier!
Sport

Zo hevig was het feest op de Bosuil: kampioensbeker Antwerp sneuvelt al na een kwartier!

Het seizoen 2022-2024 van onze Pintjesliga kwam gisteren tot een einde, en wat voor één! Een einde waar ze over 100 jaar nog films over maken. Met in de hoofdrol: Royal Antwerp FC en vooral Toby Alderweireld.

Eén speeldag, drie titelkandidaten, die gisteren elk op een bepaald moment virtueel kampioen waren. Zelfs in de absolute slotfase kon het iedereen nog worden. Maar het werd dus Antwerp, na een pegel van ‘Mega Toby’ à la Vincent Kompany. Don’t shoot Toby, don’t shoot! Hij deed het wel en de rest is geschiedenis. Antwerp kampioen voor het eerst in 66 jaar.

Op de Bosuil en in alle Antwerpse straten brak een gigantisch volksfeest los. De kampioensbeker werd per helikopter naar Deurne-Noord gebracht. Maar… die beker overleefde het exact 15 minuten. Op de tonen van het welbekende bierlied van Tom Waes ging het dak eraf op de Bosuil, maar helaas ook het bovenstuk van de beker.

Gaston Avila vond er iets op. Hij gebruikte het losgekomen gedeelte als hoedje, terwijl de rest één voor één poseerde met de bijgewerkte trofee. Vandaag toch maar wat lijm halen om een en ander te fiksen? Hieronder kun je wat beelden bekijken van het moment waarop de beker sneuvelt…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties