Zorgde dit voor remonte in WK-finale? Mbappe wijst ploegmaats op hun plichten (video) Sport
Zorgde dit voor remonte in WK-finale? Mbappe wijst ploegmaats op hun plichten (video)
Sport

Zorgde dit voor remonte in WK-finale? Mbappe wijst ploegmaats op hun plichten (video)

Het mocht niet zijn voor Frankrijk in de WK-finale tegen Argentinië. Mbappé en co moesten de wereldbeker laten aan Messi en co. Met een hattrick was Kylian Mbappé wel de grote man bij de Fransen. Er zijn nu beelden opgedoken waaruit blijkt dat hij ook tijdens de rust in de kleedkamer het voortouw nam en misschien zo wel zijn team naar een ongelooflijke remonte stuwde.

Mbappé bracht tijdens de rust het vuur terug in de ploeg met een stevige speech/uitbrander. “Dit is een WK-finale, hé,” fulmineert Mbappé op beelden die momenteel stevig de ronde doen op social media. De PSG-ster neemt zijn verantwoordelijkheid en wijst zijn ploegmaats op hun plichten. “Dit is de match waar velen hun leven lang van dromen. Veel slechter dan dit kan niet,” zegt hij.

"Dit is de finale van het WK!"

Mbappé hamert erop dat Frankrijk veel beter uit de kleedkamer moet komen, dat het allemaal wat te plat was tijdens de eerste helft. “Als we straks weer het veld opkomen, hebben we de keuze: of we laten hen verder voetballen of we doen het anders en leggen meer intensiteit aan de dag om in duel te gaan,” zegt hij.

“Nog eens: dit is de finale van het WK. Zij hebben twee goals gescoord, wij staan er twee achter. Het is nu zo,” gaat hij verder. “Daar is niets meer aan te veranderen, maar we kunnen wel terugkomen. Jongens, deze match wordt maar één keer in de vier jaar gespeeld! Allez!” Na een halfuur in de tweede helft leken de woorden van Mbappé – met hemzelf als ‘motor’ – eindelijk iets op te leveren. Frankrijk verwezenlijkt een ongelooflijke remonte, maar moet in de strafschoppenreeks uiteindelijk toch de wereldbeker aan Argentinië laten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties