"Help! Mijn vrouw heeft nog maar enkele maanden te leven en wil het nog één keer doen met haar ex" Stories
"Help! Mijn vrouw heeft nog maar enkele maanden te leven en wil het nog één keer doen met haar ex"
Stories

"Help! Mijn vrouw heeft nog maar enkele maanden te leven en wil het nog één keer doen met haar ex"

Een man beweerde dat nadat zijn vrouw (waarmee hij 10 jaar getrouwd was) te horen kreeg dat ze nog maar enkele maanden te leven had door een terminale diagnose, ze vroeg of ze nog een laatste keer seks mocht hebben met haar ex. Echt gebeurd!

Je kunt zo ongeveer alles op het internet vinden, inclusief een verhaal over een man wiens stervende vrouw toestemming vroeg om met een ex-partner te slapen omdat hij de 'meest fysiek bevredigende minnaar' was die ze ooit had gehad. Reddit lijkt de plaats te zijn voor, euhm… relatieadvies, en deze man legde uit dat zijn vrouw te horen had gekregen dat ze hooguit negen maanden te leven had.

Laatste verzoek

Hij zei dat haar was verteld dat ze binnen vier of vijf maanden in een rolstoel zou zitten, en voor de laatste weken van haar leven aan bed gekluisterd zou zijn. "Ik doe mijn best om de laatste dagen van haar leven goed te maken en elke wens te vervullen," schreef hij in een nu verwijderde post. Echter, een van haar laatste verzoeken was om seks te hebben met een vorige partner van haar, en zijn nogal begrijpelijke reactie was om te vragen ‘waarom ze dat in godsnaam wilde’.

Zijn vrouw vertelde hem dat seks soms gewoon een fysieke zaak was en hoewel seks hebben met haar man 'emotioneel vervullend' was, wilde ze het nog een laatste keer met haar ex doen, die volgens de vrouw haar vurigste minnaar ooit was. De man was radeloos en zocht hulp op Reddit, waar hij om ‘relatieadvies’ vroeg. Zoals steeds waren de meeste antwoorden daar kort en bondig, zoals: “Maak het uit!”

"Dat ze nog een paar maanden bij haar ex gaat wonen!"

Iemands advies voor de man was om zijn vrouw haar koffers te laten pakken en ze nog voor de resterende tijd bij haar ex te laten wonen. Anderen vroegen zich af hoe een vrouw die al 10 jaar in een relatie zat nog steeds contact had met haar ex of ze vroegen zich af hoe ze haar wensen aan haar ex zou verkondigen. “Verzoeken op je sterfbed zijn geen vrijgeleide voor rotgedrag!” reageerde iemand. Iemand anders zei nog: “Wat een verschrikkelijke vraag.”

"Ze ontslaat zichzelf van enige schuld"

Iemand merkte op dat volgens hem de vrouw de beslissing bij haar man legde om zichzelf van enige schuld te ontslaan en dat het eigenlijk geen beslissing zou moeten zijn die aan haar man werd overgelaten. Veel mensen twijfelden eraan of de ex van de vrouw zelfs zou instemmen met zoiets, wijzend op het feit dat mensen na 10 jaar meestal verder zijn gegaan met hun leven. Elders was er in de opmerkingen een debat gaande over of dit zelfs een echte situatie was, omdat ze nauwelijks konden geloven dat dit daadwerkelijk was gebeurd. Wat een verhaal alleszins!

(Bron: Reddit - Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties