Annie gaat voor 365 bedpartners dit jaar, nu geeft ze een update: "Ik lig al voor op schema!" Stories
Annie gaat voor 365 bedpartners dit jaar, nu geeft ze een update: "Ik lig al voor op schema!"
Stories

Annie gaat voor 365 bedpartners dit jaar, nu geeft ze een update: "Ik lig al voor op schema!"

Annie Knight leerden we destijds kennen als de dame die binnen één jaar met meer 300 mannen naar bed ging, zo beweerde ze zelf alleszins. Nadien deelde Annie met de wereld dat ze een nieuwe 'challenge' had, namelijk in een jaar tijd met 365 mensen naar bed gaan. De dame wordt ondertussen al de 'meest seksueel actieve vrouw' van Australië genoemd. Dat verrast ons niets!

Maar laat ons eerst even kort terugkeren in de tijd... Annie verklaarde destijds dat ze op een jaar tijd met 300 mannen naar bed was gegaan en bijna tegelijkertijd startte ze met een OnlyFans-account. En dat laatste zorgde voor wat 'problemen', want Annie werd namelijk ontslagen door haar baas die ontdekt had dat ze een pikante bijverdienste had. Annie zei: “Ze zeiden dat ik onjuist had geadviseerd dat ik een nevenactiviteit had, geen toestemming van het bedrijf had gevraagd om de nevenactiviteit te runnen en dat ik online pornografische afbeeldingen van mezelf en grof taalgebruik had dat tegen de bedrijfsregels was.”

Annie geeft een update

Het kon Annie blijkbaar weinig deren, want ze liet vlak na haar ontslag weten dat ze als doel had gesteld om te daten met 52 mensen in 52 weken. Dat werd nadien bijgesteld naar 365 bedpartners in 365 dagen. Target een beetje scherper stellen, noemt men dat. Maar hoever staat Annie ondertussen met haar nieuwe uitdaging? Zo nu en dan laat ze haar volgers op Instagram weten hoe het gaat.

"Ik lig al voor op schema"

Na drie maanden ligt haar gemiddelde al hoger dan nodig is om aan 365 mensen per jaar te komen. “Ik ben nooit echt een dater geweest, dus ik wilde mezelf een doel stellen en ik hou mezelf verantwoordelijk door de beoordelingen van de dates online te zetten. Mijn doel is 365 in 365 dagen en ik lig tot nu toe al voor op schema. Tegen dit tempo zal ik in het midden van het jaar al aan 365 zitten”, klinkt het. Straffe kost!

Hieronder nog wat leuke plaatjes van Annie:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties