Arthur heeft 6 vrouwen: "Ik maak een planning om met hen van bil te gaan. Maandag is een rustdag!" Stories
Arthur heeft 6 vrouwen: "Ik maak een planning om met hen van bil te gaan. Maandag is een rustdag!"
Stories

Arthur heeft 6 vrouwen: "Ik maak een planning om met hen van bil te gaan. Maandag is een rustdag!"

Arthur O Urso, de man met zes echtgenotes die we al eens eerder aan jullie voorstelden, heeft onthuld dat hij een schema moet gebruiken om tijd in te plannen met zijn geliefden.Hij houdt het graag eerlijk tussen zijn partners en doet dat met een pikant rooster. Volgens de Braziliaan heeft elk van zijn echtgenotes een bepaalde dag in de week om intiem met hem te worden. Dit hangt allemaal af van hun voorkeur en beschikbaarheid.

Hij zei: "Met zoveel fantastische echtgenotes aan mijn zijde en zoveel verplichtingen, moest ik beter georganiseerd worden. Dus heb ik deze tabel ontwikkeld om hen eraan te herinneren wie er als volgende aan de beurt is voor verwennerij." De week begint op maandag, hoewel de Arthur die dag graag als een rustdag houdt. Maar als hij energie heeft, checkt hij of een van zijn echtgenotes ervoor openstaat.

"Dinsdag is gereserveerd voor mijn eerste echtgenote"

Dinsdag reserveert hij voor zijn eerste echtgenote, Luana. "Ze is al zo lang bij me, ze is mijn eerste echtgenote, en daarom is dinsdag helemaal voor haar," legde hij uit. "Luana geniet er erg van, net als ik." Op woensdag en donderdag zijn Emelly en Valquíria aan de beurt voor de genegenheid van Arthur. Later in de week plant hij tijd in voor Olinda en Mariana, die hun momentjes krijgen op vrijdag- en zaterdagavond.

"Misschien moeten alle koppels dit doen..."

Om de week af te sluiten heeft echtgenote Amanda een romantische en sensuele dag met haar man helemaal voor zichzelf. Volgens Arthur gebruikt hij al drie maanden dit schema. Hij vervolgde: "Sommige mensen stelden voor dat ik een 'echtgenote-beheer'-app zou maken om mijn leven gemakkelijker te maken. Het is geen slecht idee, toch? Wie weet, misschien is een dosis organisatie wel goed voor alle koppels?"

In onderstaande video vertelt hij zijn unieke verhaal nog eens in geuren en kleuren:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties