Coco sliep met mannen uit meer dan 40 landen, ook België: "Eén nationaliteit steekt er bovenuit!" Stories
Coco sliep met mannen uit meer dan 40 landen, ook België: "Eén nationaliteit steekt er bovenuit!"
Stories

Coco sliep met mannen uit meer dan 40 landen, ook België: "Eén nationaliteit steekt er bovenuit!"

Een natuurster die met mannen uit meer dan 40 verschillende landen heeft geslapen, heeft nu beoordeeld wie het beste in bed is. Uit haar enorme ervaring heeft Coco Bae ontdekt dat de meest sexy stereotypen soms waar zijn. De brunette heeft de wereld rondgereisd als en ze beschrijft de Latino's als de meest ‘intense in intieme situaties’. Dit is niet verwonderlijk, want er wordt gezegd dat Zuid-Amerikaanse minnaars het vurigst zijn in (en uit) de slaapkamer.

Coco legde uit dat ze zoveel mogelijk ‘vlaggen’ verzamelt als ze maar kan, als onderdeel van haar pikante carrière. "Mijn regels zijn om het land op zijn paspoort te tellen, niet waar de kerel toevallig verblijft op het moment van onze ontmoeting," zei ze. "Ik heb mannen gehad uit Amerika, Canada, Groot-Brittannië, Israël, Australië, Haïti, El Salvador, Nederland, Noorwegen en Griekenland, maar ook uit Frankrijk, België, Duitsland, Denemarken, Ierland, Belize, Djibouti, Nicaragua, Italië, Guatemala, Zwitserland en Argentinië.”

Verschillende culturen, verschillende voorkeuren

"Maar bijvoorbeeld ok Honduras, Costa Rica, Thailand, Rusland, Columbia, Albanië, Brazilië. India, Spanje, Peru, Libanon, Algerije, Kroatië, Servië. Armenië, Schotland, Oekraïne en Nieuw-Zeeland." Wat Coco het meest verraste zijn de verschillende seksuele handelingen waar verschillende culturen de voorkeur aan geven. "Veel van de conservatieve culturen genieten van de meest 'out there' handelingen," zei ze. "Ik ben bijvoorbeeld veel Arabische en Indiase mannen tegengekomen die echt houden van booty action in verschillende vormen.”

Brazilië boven

"Maar mijn minnaars uit Brazilië waren de beste om mee om te gaan. Ze waren er gewoon voor in om plezier te hebben, op welke manier dan ook.” Aan de andere kant heeft Coco ervaren dat veel Europese landen, waaronder Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, de saaiste pikante momenten opleverden. "Ze vragen wel altijd om feedback. En dat vind ik goed," zei ze. “Wat wil ik? Waar geef ik de voorkeur aan? Wat zou ik hierna willen doen?" Coco herinnert zich een relatie met een Rus wiens uithoudingsvermogen ze niet kon bijhouden. "Hij woonde in mijn gebouw en het was mijn schuld dat het eindigde," zei ze. "Ik moest hem duidelijk maken dat ik het niet urenlang wilde en kon volhouden. Ik hou er gewoon niet van."

Avontuurtje in België

“Toen Coco als stripper in Canada werkte, ontmoette ze veel Albanezen en Armeniërs die ‘flashy’ waren met hun kleding en auto's, en duidelijk in hun ‘f***boy’-stadium zaten. In Denemarken maakte een man indruk op Coco met een zeilboot, waar ze 's nachts intiem aan boord waren en 's ochtends terug vaarden. Tijdens Coco's verblijf in België had ze al een tijdje een relatie met een jongeman, toen ze op een dag in zijn kamer was en besloot om even in zijn paspoort te kijken. Ze zei: "Hij was net 18. Ik kon het niet geloven! Hij had gelogen over zijn leeftijd. Hij vertelde me dat hij 20 was. Toen zag ik zijn geboortedatum en ik had zoiets van: wat!?” Alleszins een dame dus die veel verhalen heeft om te vertellen!

(Bron: Daily Star)

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties