De 25-jarige Paigy gaf haar ontslag en indentificeert zich nu als een baby (met pampers natuurlijk) Stories
De 25-jarige Paigy gaf haar ontslag en indentificeert zich nu als een baby (met pampers natuurlijk)
Stories

De 25-jarige Paigy gaf haar ontslag en indentificeert zich nu als een baby (met pampers natuurlijk)

We denken allemaal op een bepaald punt in ons leven wel eens dat het heel fijn zou zijn om terug naar onze kindertijd te gaan. De 25-jarige Paigy had ook die droom maar dan zelfs naar haar baby-tijd. Haar oplossing daarvoor? Haar ontslag geven op haar job en letterlijk opnieuw een baby worden.

Dat ze dat heel serieus neemt is een understatement. Zo heeft Paigy haar eigen baby-kamer en vertelt ze heel openlijk dat ze ook heel de dag pampers draagt en jawel ook al haar behoeften in die pamper doet, zelfs als er een toilet op 2 meter afstand is. Haar vriend waar ze al 5 jaar met samen is en haar volledig steunt, heeft dus wel wat werk.

250 euro aan pampers

Zelf geeft de 25-jarige blondine aan dat het absoluut niets seksueel is, maar ze gebruikt het wel om geld te vragen bij mannen. Zo heeft ze maar liefst 450 mannen die haar maandelijks betalen om bijzondere content te zien van Paigy in haar 'unieke' kledij. Naar eigen zeggen verdient ze hier een stuk meer mee dan met haar vroegere job.

Al geeft Paigy wel aan dat ze het geld wel echt nodig heeft om haar levensstijl te onderhouden. Zo moet ze constant nieuw speelgoed hebben en kosten haar volwassen pampers maandelijks maar liefst 250 euro.

Niet iedereen in haar omgeving is blijkbaar gelukkig met Paigy haar baby-leven. Zo krijgt ze heel wat kritiek, maar zolang haar vriend haar blijft steunen, trekt ze zich er blijkbaar niets van aan. Meer zelfs, langs haar kant houdt ze wel rekening met andere mensen.

”Ik probeer in het openbaar wel rekening te houden met anderen die eventueel hier aanstoot aan zouden nemen. Ik kleed me dan nog altijd wel als een kind, maar zuig dan bijvoorbeeld even niet aan mijn flesje.”

Welkom in het jaar 2024 zullen we maar zeggen. In onderstaande video zie je de 25-jarige blondine in actie:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties