De 'Sperminator', die 65 kinderen heeft, stopt met doneren: "M*sturberen is een echte sleur geworden!" Stories
De 'Sperminator', die 65 kinderen heeft, stopt met doneren: "M*sturberen is een echte sleur geworden!"
Stories

De 'Sperminator', die 65 kinderen heeft, stopt met doneren: "M*sturberen is een echte sleur geworden!"

Een man die 65 kinderen van over de hele wereld heeft verwekt, zegt dat hij stopt met zijn ‘hobby’ spermadonatie. Hij gaat naar eigen zeggen ‘op zoek naar de ware liefde’. Kyle Gordy (32) uit Los Angeles is de oprichter van de eenmansactie Be Pregnant Now, waarmee hij gezinnen in moeilijkheden helpt om zwanger te worden - vaak gratis.De spermadonor wordt vaak overspoeld door vrouwen die zijn DM's op Instagram binnenglippen en op zoek zijn naar ‘zijn kinderen’.

Maar nu legt Kyle het spermapotje neer in een poging om zelf de ware te vinden en gaat hij de hoeveelheid sperma die hij doneert ‘minimaliseren’, waarbij hij zelfs toegaf dat masturberen een 'sleur' was geworden. "Ik ga stoppen met doneren, behalve voor een selectief aantal vrouwen. Ik zal niet zo vaak meer vrouwen helpen, omdat ik zelf op zoek ga naar die ene ware. Ik wil iemand die van me houdt en met wie ik een betekenisvolle connectie heb,” vertelde hij aan Need To Know.

"Ik heb geen seksleven buiten het doneren"

De 'Sperminator' vertelde ook nog: "Ik heb geen seksleven buiten het doneren om, het is compleet non-existent. Een van de redenen dat ik niet uitga en seks heb, is omdat ik het wil opsparen en de best mogelijke kans op zwangerschap wil geven aan mijn klanten.” Kyle nodigt alle vrouwen uit om contact te leggen met hem en een afspraakje te fiksen, maar waarschuwt ze ook: "Het is oké als vrouwen contact met me opnemen als ze een relatie willen, maar als het om doneren gaat, help ik alleen diegenen die echt een baby willen."

(lees verder onder de foto)

De 'Sperminator', die 65 kinderen heeft, stopt met doneren: "M*sturberen is een echte sleur geworden!"

"Ze moet mijn verleden accepteren"

Kyle had vroeger een relatie met een vrouw aan wie hij zijn sperma had gedoneerd. Maar helaas kwam het koppel in een netelige situatie terecht en hun romance liep slechts twee maanden later op de klippen. "De vrouw kon het feit dat ik nog steeds doneerde niet accepteren en zei dat het op lange termijn niet zou werken," onthulde Kyle. "Ik moet een speciaal iemand vinden die mij kan accepteren en wat ik in het verleden heb gedaan, maar ik wil niet dat dat nog in de weg staat. Ik zal instemmen met bepaalde regels en offers brengen voor de juiste vrouw die ik tot mijn vrouw kan maken,” besloot hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties