"Ik ben een 10/10 en toch bedriegen mannen me constant. Hoe vinden ze nu iemand knapper dan ik!?" Stories
"Ik ben een 10/10 en toch bedriegen mannen me constant. Hoe vinden ze nu iemand knapper dan ik!?"
Stories

"Ik ben een 10/10 en toch bedriegen mannen me constant. Hoe vinden ze nu iemand knapper dan ik!?"

Je zou denken dat het zijn van een verbluffend Playboy-model je zou helpen in de datingwereld, maar blijkbaar is dat niet het geval. Een dame genaamd Louanna Jasmin onthulde recent de keerzijde van de medaille. De 31-jarige, afkomstig uit Manchester, zei dat de meerderheid van haar exen haar heeft bedrogen en ze "niet kan begrijpen waarom", aangezien ze een "10/10" is qua uiterlijk.

Ze vertelde aan Fabulous: "Ik ben een ongelooflijk aantrekkelijk meisje van tien op tien, maar bijna al mijn vriendjes hebben me bedrogen... Ze vinden toch zeker niemand mooier dan ik?" Louanna vervolgde: "Ik ben zo vaak bedrogen sinds mijn tienerjaren - ik ben letterlijk de tel kwijtgeraakt." Omdat mannen geobsedeerd raken door haar uiterlijk en geen moeite doen om haar echt te leren kennen, vreest ze dat "hoe aantrekkelijker een vrouw is, hoe waarschijnlijker het is dat ze bedrogen wordt".

"Ze kunnen het niet aan dat ik een brein heb"

Ze zei: "Zodra een man beseft dat ik een persoonlijkheid en een brein heb, lijkt het alsof ze het niet aankunnen en elders kijken. Ik praat graag over sciencefiction, muziek en films. Maar God verhoede dat er ooit een knappe vrouw is die een mening heeft." Bovendien zoekt ze "foute jongens" die "ruige goede looks" hebben, ook al loopt ze dan het risico op “afwijkende ogen”. Dit was het geval voor een van haar voormalige vlammen, die uiteindelijk vreemdging met zijn ex-verloofde.

"Heb geen vertrouwen meer in mannen"

Deze ervaringen hebben Louanna "het vertrouwen in mannen doen verliezen" - dus vermijdt ze daten koste wat het kost. In een poging 'De Ware' te vinden, overweegt ze "haar normen te verlagen" en voor een "aardige vent" te gaan. Dit brengt echter zijn eigen problemen met zich mee. Ze zei: "Misschien voelt hij dan niet de verleiding om vreemd te gaan - maar zou ik dan zelf niet verveeld raken en elders kijken?"

(Bron: Fabulous)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties