"Ik ben zelf werkloos, maar heb drie vrouwen die fulltime werken. Ik leef als in een droom!" Stories
"Ik ben zelf werkloos, maar heb drie vrouwen die fulltime werken. Ik leef als in een droom!"
Stories

"Ik ben zelf werkloos, maar heb drie vrouwen die fulltime werken. Ik leef als in een droom!"

Vader van twee Nick Davis houdt er een wel heel bijzondere levensstijl op na. Hij heeft zowaar drie vrouwen, die allemaal een fulltime job hebben terwijl hij werkloos is. Een profiteur of een slim man? Zeggen jullie het maar…

Nick ontmoette zijn eerste vrouw April 15 jaar geleden op de universiteit en negen jaar later verwelkomde hij Jennifer in hun huwelijk. April zag het allemaal wel zitten en was blij met een extra vrouw in de relatie ‘om aan Nicks behoeften te voldoen’. In het programma Seeking Sister Wife van TLC zei ze: "Nick kan veel aan. En dan bedoel ik in veel opzichten… Nick is veel om mee om te gaan in bed.”

(lees verder onder de foto)

Drie honden die niet vechten om één been 

Het was April zelf die haar man voorstelde aan Jennifer, die toen net 19 was. Ze vertelde: "Het werd me gewoon duidelijk dat ze een geweldig persoon was. Ze is heel intelligent en ik wist dat Nick haar aantrekkelijk zou vinden." Nick legde uit dat hij graag tussen zijn vrouwen in bed ligt, terwijl ze hem ‘knuffelen’. Maar naar eigen zeggen heeft hij seks met elke vrouw apart. En dan was er plots ook nog Danielle…

Danielle was de derde vrouw in het spel, maar werd door iedereen aanvaard. Er vond zelfs een ‘huwelijksceremonie’ plaats waar Nick zich ‘verbond’ met zijn drie vrouwen. Hij zei toen: “Ik leef mijn droom.” En ook Danielle was in de wolken, want ze zei: "Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat ik zo gelukkig kon zijn. Ik dacht niet dat geluk als dit bestond, totdat ik deze drie mooie mensen vond.” De familie Davis verwelkomde hun eerste kind – Vera – samen in juni vorig jaar, terwijl Nick ook een oudere tienerzoon heeft uit een eerdere relatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties