"Ik deed het met 300 mannen in één jaar, en toch vind ik geen vent die aan mijn eisen voldoet" Stories
"Ik deed het met 300 mannen in één jaar, en toch vind ik geen vent die aan mijn eisen voldoet"
Stories

"Ik deed het met 300 mannen in één jaar, en toch vind ik geen vent die aan mijn eisen voldoet"

Pikante content creator Annie Knight, die we al eens eerder aan jullie voorstelden, staat bekend om haar wilde seksleven. Maar ondanks dat ze regelmatig praat over haar ‘sexcapades’ - waaronder van bil gaan met 300 mensen in een jaar - heeft de blonde schoonheid uit Australië onthuld dat ze moeite heeft om een man te vinden.

Annie, 26, vertelde over haar liefdesleven aan haar 91.000 Instagram volgers in een recente Q&A. En ze zegt dat ze niet veel geluk heeft met het vinden van een man die aan haar verwachtingen voldoet. Ondanks dat ze in november vorig jaar onthulde dat ze zichzelf een nieuwe datinguitdaging had gesteld om 52 dates te hebben in 52 weken.

"Ik vind geen man die aan mijn eisen voldoet"

Toen een volger haar vroeg hoe en waarom ze nog steeds single is. antwoordde Annie: "Vorig jaar was bedoeld als mijn jaar van daten. Ik heb zes dates gehad en ze waren allemaal meteen een ‘nee’ voor mij. Ik werd er moe van dus nam ik een pauze. Ik ben nog maar net weer begonnen met daten, maar de reden dat ik single ben is omdat het moeilijk is om een man te vinden die aan al mijn eisen voldoet.”

"Mijn eisen zijn nochtans basaal..."

"Wat eerlijk gezegd gek is, want mijn eisen zijn heel basaal - loyaal, aardig, niet oordelend, grappig, dezelfde interesses, kan een goed gesprek voeren, zelfverzekerd maar niet verwaand, niet behoeftig/hoeft niet 24/7 met me rond te hangen. Ik moet nog een man ontmoeten die al die eigenschappen heeft." Annie, die al meer dan drie jaar single is, onthulde ook dat ze last had van haar deel ‘leugenaars’ en ‘catfish’.

"Sommige mannen waren heel onbeleefd"

Ze legde uit: "Sommige mannen hebben me gecatfished, omdat ze er op foto's veel beter uitzagen dan in het echt en logen over allerlei dingen. Sommigen waren tijdens dates echt onbeleefd tegen de obers en dat is een enorme afknapper voor mij, dus ik ben meteen weggegaan. Nee, het is voor mij geen eenvoudige opdracht om een geschikte partner te vinden!” Voor wie zijn kans wil wagen bij Annie, hieronder nog wat leuke plaatjes van de blondine...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties