"Ik en mijn vriend huurden een privéjet voor 1.000 dollar en werden zo lid van de Mile High Club" Stories
"Ik en mijn vriend huurden een privéjet voor 1.000 dollar en werden zo lid van de Mile High Club"
Stories

"Ik en mijn vriend huurden een privéjet voor 1.000 dollar en werden zo lid van de Mile High Club"

Terwijl het hebben van fantasieën volkomen normaal is, lijkt één koppel wel erg ver te zijn gegaan om die van hen werkelijkheid te maken, letterlijk. Een mijl hoog in de lucht dan nog wel. Het duo gaf flink geld uit om een privéjet van 1.000 dollar te huren, puur om lid te kunnen worden van de 'Mile High Club'. We zullen niet ontkennen dat bij het horen van 'Mile High Club' het beeld dat opkomt, er een is van onszelf in allerlei acrobatische posities wringen binnen de krappe ruimte van een vliegtuigtoilet. Dit alles met het besef dat het personeel je voor de volle 100% doorheeft.

En dan is er natuurlijk nog de ongemakkelijke gang terug naar je stoelen, één voor één, voor de ogen van alle andere passagiers. Het is moeilijk in te zien waar de aantrekkingskracht echt ligt. Maar één koppel heeft al die overwegingen omzeild en heeft gekozen voor een optie die specifiek gericht is op mensen die hun fantasieën willen waarmaken in de lucht. En ja, er is een bedrijf dat specifiek vrijetijdsvluchten aanbiedt voor dat doel. Het heet 'Love Cloud' en is gevestigd in Las Vegas. Natuurlijk is het gevestigd in Vegas... Sin City!

De piloten kunnen niet mee luisteren

Een video die op TikTok is geplaatst, laat het interieur van het vliegtuig zien, dat is uitgerust met een groot matras en kussens, evenals twee stoelen, vermoedelijk voor opstijgen en landen. Maar wat denk je van de piloten? Zullen zij het lawaai in de cabine horen en afgeleid worden? Blijkbaar niet, aangezien de video verduidelijkt dat de piloten headsets dragen die het geluid dempen, zodat je zonder zorgen kunt genieten, wetende dat je niet beluisterd wordt. Goed om te weten.

Op de website van Love Cloud staat: "We hebben het interieur van het vliegtuig aangepast om elk ander vliegtuig ter wereld te overtreffen. Het op maat gemaakte romantische interieur omvat een draadloos geluid- en lichtsysteem, rode satijnen lakens, kussens en kussens voor verschillende posities, en een op maat gemaakt schuimmatras om je vlucht uiterst comfortabel te maken. "Jij en de piloot zijn gescheiden door een beveiligde gordijndeur. De piloot is ook uitgerust met een ruisonderdrukkende headset zodat jij en je partner volledige privacy hebben gedurende de vlucht."

Certificaat dat je 'geslaagd' bent

Je krijgt zelfs een certificaat wanneer je landt om te bevestigen dat je daadwerkelijk lid bent geworden van de club. Bravo! Het vliegtuig vliegt ook specifiek op één mijl boven de woestijn, dus er kan geen twijfel bestaan dat je inderdaad lid bent geworden van de Mile High Club. We hopen alleen dat ze het vliegtuig goed schoonmaken tussen de passagiers door…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties