"Ik ging ooit op date met een 80-jarige en we gingen zelfs van bil. Ik raad het wel niemand aan..." Stories
"Ik ging ooit op date met een 80-jarige en we gingen zelfs van bil. Ik raad het wel niemand aan..."
Stories

"Ik ging ooit op date met een 80-jarige en we gingen zelfs van bil. Ik raad het wel niemand aan..."

Een reality-tv-ster en model die ooit een relatie had met een man die 50 jaar ouder was dan zij, heeft anderen gewaarschuwd voor relaties met een groot leeftijdsverschil. Stephanie Matto, bekend van haar optreden in het tv-programma '90 Day Fiancé', deelde haar ervaring met het daten van een 80-jarige man toen ze slechts 23 was in een recente TikTok-video.

De clip is al viraal gegaan - met meer dan 400.000 views en 10.000 likes. In de video zei de nu 33-jarige: "Rust in vrede voor mijn ex, soms mis ik hem." Maar ze bekende dat ze zijn slechte adem, kunstgebit of chagrijnige ochtendstemmingen niet miste. Stephanie, afkomstig uit de VS, suggereerde dat het daten van oudere mannen een teken kon zijn van ‘daddy issues’. Ze raadde het af en zei: "Wanneer je een jongere vrouw bent en je begint oudere mannen te daten, heb je het idee dat je zoals Lana del Rey bent. Maar nee, je hebt gewoon daddy issues, wat precies is wat ik had."

"Ouder zijn betekent niet volwassener zijn"

"Door te kiezen voor iemand veel ouder en schijnbaar stabieler, dacht ik dat ik kon laten zien dat ik kon veranderen en slim kon zijn. Maar eigenlijk was ik net zo dwaas, maar op een andere manier. Ook oudere mannen kunnen bedriegen. Je zou kunnen denken dat omdat ze niet zo speels zijn, ze je niet zullen bedriegen. Maar er is ook emotioneel bedrog. Weet je hoeveel ex-vriendinnen die kerel heeft? Weet je hoeveel dames hij aanspreekt in het bejaardentehuis? Maakte ik me zorgen? Nee. Maar omdat ze ouder zijn, betekent niet dat ze volwassener zijn. Als ze het type man zijn dat bereid is om een veel jongere vrouw te daten, is dat al een waarschuwingssignaal."

"Het werkt daar beneden nog, alleen als een knipperlicht soms"

Stephanie deelde ook details over hun seksleven, en zei: "Alleen omdat ze 80 zijn, betekent niet dat het beneden niet werkt. De lichten branden nog steeds; ze knipperen gewoon soms. Maar ik zou het geen enkele vrouw aanraden." Haar volgers waren er als de kippen bij om te reageren, waarbij velen hun eigen verhalen deelden in de reacties. Iemand zei: "Oudere mannen zijn jaloers, boos, kwaadaardig en egoïstisch. Ze zijn emotionele vampiers! Ze willen jongere vrouwen omdat ze op hetzelfde niveau van volwassenheid zitten." Iemand anders schreef "Ik date ooit een man van in de zestig terwijl ik 30 was… Je hebt gelijk!”

"Scheer ons niet allemaal over dezelfde kam!"

Niet iedereen was het echter eens. Iemand redeneerde: "Jonge mannen zijn kinderen, ze zullen bedriegen, een oudere man is een man, hij zal voor je zorgen." Terwijl een ander zei: "Ik ben 62 en heb een relatie met een 34-jarige, en we hebben het probleem dat je noemde niet, omdat we elkaar begrijpen." Een derde voegde toe: "Oneens. Oordeel niet over een heel geslacht op basis van jouw mening uit jouw eigen ervaringen. Het draagt alleen maar bij aan het probleem."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties