"Ik had maandenlang een affaire met de man van mijn beste vriendin. Ik had geen idee wie hij was!" Stories
"Ik had maandenlang een affaire met de man van mijn beste vriendin. Ik had geen idee wie hij was!"
Stories

"Ik had maandenlang een affaire met de man van mijn beste vriendin. Ik had geen idee wie hij was!"

Honey Brooks, een Australische OnlyFans-ster met 64.000 volgers op Instagram, deelt opvallende onthullingen via sociale media. Ze maakte het immers net iets té gezellig met de man van haar beste vriendin…

Op het erotisch platform OnlyFans deelt Brooks expliciete video's en foto's met haar abonnees, maar tot haar verbazing ontdekte ze dat een van haar grootste fans de partner van haar beste vriendin is. Op Instagram geeft Honey details prijs over hun intieme momenten. "We kennen de identiteit van onze abonnees niet, ze kunnen zich registreren onder een valse naam. We hebben geen informatie over hen," benadrukt Brooks.

Superfan

Het leidde in haar geval tot een zeer ongemakkelijke situatie. Zes maanden geleden kreeg de Australische een nieuwe volger op OnlyFans. De man kocht meteen al haar content, waaronder honderden foto's en video's, en vroeg al snel om een ‘meer persoonlijke ervaring’. Hij betaalde drie maanden op rij voor een 'Girlfriend Experience', waarbij een abonnee haar kan betalen om tijdelijk hun virtuele vriendin te zijn met privéberichten, videobellen en andere interacties.

Betrapt

Brooks zei: “Na drie maanden stopte de man plotseling met communiceren. Zijn echtgenote had hem betrapt. Het bleek dat deze vrouw een van mijn beste vriendinnen was. Ik ontving tientallen berichten van haar en we hebben urenlang met elkaar gebeld. Ik hou enorm veel van haar. Ze begreep meteen dat ik hier niets aan kon doen. Maar het lijkt erop dat ik onbedoeld invloed heb gehad op het huwelijk van mijn beste vriendin.”

Wat een drama toch! Om al dat leed wat te verzachten, hieronder wat leuk beeldmateriaal van Honey Brooks…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties