"Ik kocht een peperdure Lamborghini en doopte hem door eens goed van bil te gaan op de motorkap" Stories
"Ik kocht een peperdure Lamborghini en doopte hem door eens goed van bil te gaan op de motorkap"
Stories

"Ik kocht een peperdure Lamborghini en doopte hem door eens goed van bil te gaan op de motorkap"

Een OnlyFans-model spendeerde 400.000 euro aan een Lamborghini en 'doopte hem' samen met haar man Brad door… van bil te gaan op de motorkap. Vroem! Bonnie Locket (35) kocht de glanzend satijnwitte SV Roadster en gaf vervolgens nog eens 120.000 euro uit om hem om te bouwen tot een ‘beest’ met 1600 pk.

Nadat ze haar droomauto had afgehaald, parkeerde Locket hem in de garage van haar huis van 3 miljoen euro, trok partner Brad zijn kleren uit en begonnen de twee aan een stomende sekssessie. Locket vertelde aan Daily Star: "Ik heb altijd al van supercars gehouden, en ik hou er ook van om mijn kleren uit te trekken en seks te hebben. Dus wat we deden leek voor de hand te liggen, en Brad was er helemaal klaar voor. Ik dacht erover om hem binnen op de stoelen te ‘dopen’, maar dat is een beetje krap, dus kozen we voor de motorkap.”

(lees verder onder de foto)

"Ik werd aangehouden en wilde de agent een gratis abonnement geven"

"Het was ongelooflijk erotisch,” ging ze verder. "Brad was nogal redelijk wild met me, en op een gegeven moment moest ik hem vertellen dat hij op het lakwerk moest letten!" Locket is een van de absolute topverdieners op OnlyFans, met ongeveer 135.000 euro per maand. Haar Lambo, met een 6,5 liter motor, is de laatste in een lange reeks chique wagens die ze bezit. Locket vertelde: "Ik ben wel maar één keer aangehouden en dat was omdat ik geen nummerplaat had.”

"De politieman deed er aardig over,” zei ze. "Ik dacht erover om hem een gratis abonnement op mijn OnlyFans aan te bieden. Ik hou ervan hun gezichten te zien als ik langsrijd, ik krijg vaak een glimlach van agenten in patrouillewagens als ze naast me stoppen." Toen Bonnie de luxe auto kocht, had hij een vermogen van 759 pk. Maar dat was niet genoeg haar en dus bracht ze hem naar Wrench Studios om hem om te laten bouwen. De monteurs van het bedrijf werkten acht maanden aan de auto om hem helemaal te pimpen. Of ook Locket ooit gepimpt werd, durven we niet te zeggen. Oordeel zelf maar…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties