"Ik liet 6 liter siliconen in mijn voorgevel pompen. In mijn handen klappen kan ik bijna niet meer" Stories
"Ik liet 6 liter siliconen in mijn voorgevel pompen. In mijn handen klappen kan ik bijna niet meer"
Stories

"Ik liet 6 liter siliconen in mijn voorgevel pompen. In mijn handen klappen kan ik bijna niet meer"

Een influencer heeft zulke grote borsten gekregen dat ze niet eens meer deftig in haar handen kan klappen. Het model, met als ‘artiestennaam’ Sabrina Boing Boing, is op een missie om haar ‘droomlichaam’ te krijgen. Geïnspireerd door Pamela Anderson onderging ze onlangs een zeven uur durende ingreep.

Ze gelooft dat er minstens zes liter siliconen in haar borsten zijn gepompt, waardoor ze nu behoort tot de vrouwen met de grootste borstimplantaten ter wereld. Deze transformatie heeft echter ook nadelen voor de Braziliaanse ster, zoals bijvoorbeeld niet meer goed in haar handen kunnen klappen. Sabrina deelt vaak gewaagde foto's van haar figuur op Instagram, waar ze meer 252.000 volgers heeft.

"Het zijn mijn baby's"

En toen ze het onlangs over haar ‘kostbare bezit’ had, zei ze: "Het zijn mijn baby's. Omdat veel kinderen met dit gewicht worden geboren, is het alsof ik een tweeling heb. Eerlijk gezegd, na zes liter siliconen is het moeilijk om in de handen te klappen.” Sabrina's reis begon toen ze net 19 was, geïnspireerd door het uiterlijk van haar Baywatch-heldin. Sindsdien heeft ze verschillende operaties ondergaan om te proberen de actrice te evenaren.

Sabrina zei: "Ik heb vijf borstvergrotingen gehad en één liposuctie. Ook heb ik over mijn hele lichaam liposucties ondergaan om wat vet op mijn billen en heupen te verplaatsen om het Kardashian-effect te krijgen, waardoor ik een XL-bips heb." Ze heeft ook huidretractie ondergaan in het hele gebied waar liposuctie heeft plaatsgevonden, evenals cellulitisverwijdering. Aan de ingrepen hangt een stevig prijskaartje: Sabrina heeft alleen al voor de borstoperatie 20.000 euro uitgegeven.

"Het was twee liter, maar ik wilde meer..."

Ze zei: "We plaatsten implantaten van twee liter, maar toen wilde ik meer, dus gingen we voor drie. Er zit nu drie liter in elke borst. Het is nog te vroeg om het resultaat te zien, ik zit nog in de pijn- en ongemakkenfase. Het was de grootste operatie die ik ooit heb gehad, het duurde zeven uur. Ik moet zeggen dat ze er nu al prachtig uitzien zonder de blauwe plekken!" Hieronder nog wat bijzondere kiekjes van Sabrina:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties