"Ik moest uit het vliegtuig omdat mijn koffer trilde. Ze dachten aan een bom, maar het was een pikant speeltje!" Stories
"Ik moest uit het vliegtuig omdat mijn koffer trilde. Ze dachten aan een bom, maar het was een pikant speeltje!"
Stories

"Ik moest uit het vliegtuig omdat mijn koffer trilde. Ze dachten aan een bom, maar het was een pikant speeltje!"

Influencer Amanda Diaz Rojas was diep geschokt toen ze werd gevraagd een vliegtuig te verlaten omdat haar koffer een ‘vreemd geluid’ maakte. Het ging echter om een van haar… seksspeeltjes.

Ze ging van boord, opende haar koffer en vond de vibrator onder wat kleren, waarna ze hem uitzette. Het bleek dat het sekshulpmiddel zichzelf had aangezet in haar bagage en binnenin aan het zoemen was. De beveiligingsbeambten moesten lachen om het incident en Amanda mocht terug met haar vlucht.

"Neem de batterijen eruit!"

Amanda deelde het gênante voorval op TikTok, waar het al miljoenen keren is bekeken. De post had als onderschrift: "Wanneer het hele vliegtuig wil weten waarom je koffer trilt." Kijkers lachten zich een breul om de clip. Iemand merkte op: "Zelfzorg is de belangrijkste zorg."Een ander zei: "Meisje, neem er de batterijen uit wanneer je gaat vliegen!”

Trouwens, wij brachten eens een bezoekje aan de Instagrampagina van Amanda en moesten vaststellen dat die vol zit met toch wel gepeperde kiekjes. Een bloemlezing…

https://www.instagram.com/p/Cswqe9Au7Mm/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties