"Ik smeerde mijn buurvrouw in met chocoladesaus en likte het op. Wat daarna volgde, had ik niet zien aankomen..." Stories
"Ik smeerde mijn buurvrouw in met chocoladesaus en likte het op. Wat daarna volgde, had ik niet zien aankomen..."
Stories

"Ik smeerde mijn buurvrouw in met chocoladesaus en likte het op. Wat daarna volgde, had ik niet zien aankomen..."

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een man die het gedaan had met de buurvrouw, maar dat liep niet helemaal zoals gepland...

“De gepassioneerde seks met mijn buurvrouw is uit de hand gelopen. Wat begon als wat plezier is nu een levende nachtmerrie geworden,” vertelt de man. “Het probleem is dat zij meer wil dan ik bereid ben te geven. Ze eist een huwelijk, maar daar ben ik nog niet klaar voor. Ik ben pas in september gescheiden van mijn vorige vrouw. Ik heb geen zin om opnieuw het huwelijksbootje in te stappen (voor de derde keer) op korte termijn. Maar mijn buurvrouw zegt dat ze haar lichaam aan mij heeft gegeven, dus ik moet haar commitment teruggeven.”

"We smeerden elkaar in met slagroom en chocoladesaus"

“Ik dacht dat mijn flat mijn veilige plek zou zijn, maar nu zie ik op tegen thuiskomen van werk omdat ik weet dat ze buiten op me wacht. Ze zal me verleiden met een fles wijn en vragen om ‘een praatje’. Maar dat praatje leidt altijd tot dronken gedoe en ruzies over mijn vermeend egoïsme. We zijn begonnen met elkaar te zien voor kerst toen ze zichzelf had buitengesloten. Ze bonkte op mijn deur om hulp en belandde op mijn zetel. 's Ochtends werd ik wakker met een mok thee aangeboden door haar.”

Van het een kwam het ander, en ze belandde in bed bij mij,” gaat de man verder. “We knuffelden, kusten en hadden daarna seks. Ik moet zeggen dat het fantastisch was. Ze was attent, sexy en wild. De volgende dag bracht ze slagroom, chocoladesaus en jelly mee en smeerden we elkaar daarmee in waarna we het oplikten. Ik zou zeggen dat de eerste paar maanden van onze affaire leuk waren, maar nu is ze het zat om spelletjes te spelen. Ze wil dat ik iedereen over haar vertel, deze plek opgeef en met haar naar een nieuwe woning zoek. Maar ze vraagt te veel van me!”

"Ik smeerde mijn buurvrouw in met chocoladesaus en likte het op. Wat daarna volgde, had ik niet zien aankomen..."

"Je zit vast in een toxische cyclus"

Zoals altijd had ‘good old’ Jane wel wat advies in petto… Ze zei: “Je buurvrouw ziet je duidelijk als haar toekomst en haar man, maar als je niet geïnteresseerd bent om je opnieuw te vestigen, moet je haar dat rechtuit vertellen. Je zit vast in een cyclus van verleiding, drank, seks en ruzie. Telkens als ze je huis binnenkomt, beland je in dezelfde oude routine. Je moet de kracht vinden om er bovenuit te stijgen. Begin een gesprek wanneer jullie allebei ontspannen, kalm en nuchter zijn. Erken dat het moeilijk is om haar fles wijn en belofte van seks te weerstaan na een zware werkdag, maar jullie moeten allebei opnieuw beginnen.”

"Ik smeerde mijn buurvrouw in met chocoladesaus en likte het op. Wat daarna volgde, had ik niet zien aankomen..."

"Je mag zeker geen oppervlakkige beloftes maken"

“Het komt erop neer dat je net uit een tweede echtscheiding komt. Je hebt pas een paar maanden geleden de papieren met je ex-vrouw afgerond. Je bent nog steeds je plek in de wereld aan het vinden. Je geliefde wil misschien trouwen, maar jij niet - en dat is begrijpelijk. Dit is een rauwe en onzekere tijd voor jou. Smeken haar om te ontspannen en jou ruimte te geven. Helaas, als ze dat niet kan, moet je misschien op zoek naar een nieuwe plek om te wonen. Het is jammer dat de dingen zo toxisch zijn geworden, maar je kunt niet doen alsof - en oppervlakkige beloftes maken - als je hart daar anders over denkt.”

(Afbeeldingen: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties