"Ik verdien een fortuin door onder andere mijn badwater en gebruikte oorstokjes te verkopen" Stories
"Ik verdien een fortuin door onder andere mijn badwater en gebruikte oorstokjes te verkopen"
Stories

"Ik verdien een fortuin door onder andere mijn badwater en gebruikte oorstokjes te verkopen"

Een zelfbenoemde 'slutrepreneur' heeft de fetisjwereld stormenderhand veroverd door van stripper naar het verkopen van ondergoed en zelfs lichaamsdelen te gaan. Rebekka Blue's lijst met vreemde verzoeken varieert van iets meer gangbare gebruikte broeken, sokken en schoenen tot meer bizarre zaken zoals nagels, navelpluis en zelfs gebruikte oorstokjes.

De donkerharige schoonheid uit North Carolina, VS, zegt dat ze een ‘menu’ heeft waarnaar ze haar klanten kan verwijzen en beweert dat haar hele lichaam een ‘geldmakend vat’ is. Rebekka zegt zelfs dat haar prullenbakken en stofzuigers niet buiten bereik zijn voor haar vaste klanten. En hoewel ze voldoet aan de grillen van haar kinky fans, oordeelt ze niet en sluit ze hun pakketjes met een kaart en een kus.

"Ik moest een manier vinden om thuis geld te verdienen"

De 30-jarige zegt dat ze geluk had toen ze in de online volwassenenindustrie belandde, precies op het moment dat deze echt begon te groeien. Op haar hoogtepunt beweert de zwaar getatoeëerde schoonheid dat ze alleen al met fetisjverkopen 500 dollar per week kon binnenhalen, terwijl ze 10.000 dollar per maand verdiende met haar pikante online materiaal. Ze zegt dat het een confrontatie met de wet en perfecte timing waren die haar deden besluiten om de sprong te wagen in de lucratieve branche waarin ze nu actief is.

In een interview met Daily Star zei ze dat ze in 2012, toen ze 18 was, Instagram en eBay gebruikte om dingen te verkopen en zichzelf te promoten. Maar alles veranderde toen ze werd gearresteerd voor rijden onder invloed, niet meer mocht rijden en vanuit huis moest werken. Ze zei: "Mijn hersenen dachten, 'hoe kan ik thuis geld verdienen?' En op dat moment had ik ervaring in de stripclub, dus ik was goed op de hoogte van dat leven en had gewoon plezier. Ik werd geïntroduceerd bij webcammodellering door een vriendin van mij.”

"Het was een niche waar ik een grote vis kon zijn"

“Ze zei 'het is veiliger, je hoeft niemand aan te raken, je kunt je eigen uren werken, je hoeft nauwelijks make-up op te doen'. Dus ik zei, 'oké, ik probeer het' en het was alsof de sterren op één lijn stonden." Rebekka zei dat ze, terwijl ze solo volwassen inhoud creëerde, elke financiële kans benutte. Het was op dit punt dat ze zich bewust werd van verzoeken die aan andere modellen werden gedaan, maar die vaak weigerden uit te voeren. Rebekka zegt dat ze een kans zag om dat gat in de markt te vullen.

"Het waren de vreemde dingen, de slipjes, het gebruikte badwater," zei ze. "Ik begon me te realiseren dat dit een niche was waar ik echt een grote vis kon zijn in een kleinere vijver. "Dus dan moet je even vooruit spoelen naar TikTok, rond 2019 of 2020, en ik begon deze verhalen anoniem te delen. En dat is toen ik miljoenen en miljoenen views begon te krijgen. Dus ik creëerde een serie genaamd 'vreemde dingen die ik op internet verkoop', en ik heb het uiteindelijk laten registreren. Dit was iets waar ik een beetje beschaamd over was, ik praatte er niet over.”

"Het is niet iets dat je zomaar kan doen"

"Het was pas toen ik het op TikTok deelde dat ik me realiseerde dat er een hele gemeenschap van meisjes was die hetzij hetzelfde hadden gedaan, hetzij het wilden doen." Rebekka zegt dat ze ooit haar anticonceptiespiraal voor een viercijferig bedrag aan een fan heeft verkocht. Maar ze zegt dat niet zomaar iedereen online kan gaan en zijn goederen kan verkopen. "Mensen denken meteen dat dit iets is dat ze gewoon makkelijk kunnen doen en dat mannen in de rij zullen staan met duizenden dollars," zei ze. "Maar dat is zo ver van de realiteit, want het kostte me 10 tot 12 jaar om op het punt te komen waar ik herhaalklanten heb die me vertrouwen.”

Verschillende inkomstenbronnen

"Er zijn verschillende websites en sommige zijn betrouwbaarder dan andere, omdat veel meisjes mannen oplichten, en dan vertrouwen die het proces niet meer. Je moet recensies opbouwen en allerlei dingen." Ondanks haar succes op de kinkmarkt is dit niet de enige inkomstenstroom voor de ondernemende Rebekka. Als influencer met 1,5 miljoen volgers heeft ze ook haar eigen Amazon-winkel en een 'speelgoed'-winkel genaamd Horny Stoner. Daarnaast deelt Rebekka haar wijsheid op haar Professional Goddess Podcast voor 'pikante werkers' en 'matrasactrices'. Ze heeft ook een boek geschreven genaamd "Slutrepreneur's Secrets", dat uitverkocht was bij de eerste druk en nu in de vierde editie is. Rebekka benadrukt dat het belangrijk is om haar inkomstenbronnen gevarieerd te houden, zodat als één markt in duigen valt, ze genoeg back-ups heeft.

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties