"Ik vond een geheim fotoalbum van mijn vrouw... Die foto's jagen me de stuipen op het lijf!" Stories
"Ik vond een geheim fotoalbum van mijn vrouw... Die foto's jagen me de stuipen op het lijf!"
Stories

"Ik vond een geheim fotoalbum van mijn vrouw... Die foto's jagen me de stuipen op het lijf!"

Je kent vast wel mensen in je omgeving die absoluut niet willen dat je op hun telefoon zit. Daar hoeft niet altijd een reden achter te zitten natuurlijk. Helaas ontdekte een man een geheim album met schokkende beelden toen hij op de tablet van zijn vrouw zat.

De 36-jarige man was ervan overtuigd dat hij eindelijk zijn soulmate had gevonden. Hij had namelijk jarenlang een toxische relatie gehad met een andere vrouw. Toen ze uit elkaar gingen, had hij zijn ex-partner op alles geblokkeerd, zodat ze geen contact meer zouden hebben. Slimme zet. Zijn huidige vrouw, Bailey, had hij negen jaar geleden ontmoet via een gemeenschappelijke collega. Er was meteen een klik, de man schreef: “Ik viel absoluut als een blok voor haar. Ze had alles waar ik naar op zoek was in een vrouw.”

"We zijn altijd heel open tegen elkaar"

Nu wonen ze samen en zijn ze de trotse ouders van een dochtertje. “Ik vind het geweldig om vader te zijn, het is een droom die uitkomt. Ik heb nu eindelijk een gelukkig leven met dé perfecte vrouw,” schreef de man. Helaas was dit na afgelopen week niet meer hetzelfde. Hij legde uit: “De batterij van mijn laptop was leeg, dus ik gebruikte de tablet van Bailey om wat belastingzaken te bekijken. Ze was niet thuis, dus het was alleen de baby en ik. We vragen nooit aan elkaar of we elkaars apparaten mogen gebruiken, omdat we altijd heel open zijn.”

Ze hadden niets te verbergen. Tenminste, dat dacht de man. Toen hij het internet opende, stond het “incognito” tabblad open. “In geen miljoen jaar had ik kunnen bedenken wat ik toen zag”, vertelde de man. Zijn vrouw had een Google-account met een fotoalbum dat ‘XX’ heette. Hij klikte erop en bereidde zich voor op de onthulling van een affaire of iets dergelijks. Maar ‘gelukkig’ was dat niet wat hij vond. Hij vond een heel album met 348 foto’s van zijn ex-partner. Het waren foto’s van de vrouw die hem gedurende de relatie vernederde en hem een waardeloos gevoel gaf.

"Ik vond een geheim fotoalbum van mijn vrouw... Die foto's jagen me de stuipen op het lijf!"

Zeer verontrustende foto's

Het album kwam uit de periode toen hij Bailey net leerde kennen en ze begonnen te daten. Het waren verschillende foto’s, van familiefoto’s tot aan foto’s van haar werkevenementen. “Er waren zelfs foto’s uit haar jaarboek. Geen idee hoe Bailey foto’s van haar middelbareschooltijd heeft kunnen vinden. Foto’s van vakanties, foto’s van haar werk, foto’s van haar op straat, screenshots van video’s. Allemaal van mijn ex-partner,” schreef hij. Op sommige foto’s was zij er alleen uitgeknipt of was de rest vervaagd.

Hij vond de foto’s verontrustend, vooral omdat het er zoveel waren. Op een paar foto’s was bewust ingezoomd op het haar van zijn ex-partner, de man schreef: “Nu ik erover nadenk, is Bailey sinds kort haar haar anders gaan dragen.” Daarnaast waren er verdacht veel outfits van zijn ex-partner, die Bailey ook heeft gedragen. Uiteindelijk bleken er niet alleen foto’s te zijn in het verborgen fotoalbum, maar ook screenshots van de berichten die zijn ex-partner in Facebookgroepen plaatst. Zijn ex-partner is helemaal niet actief op sociale media en woont nu zelfs in een ander land. Daarom kon hij zich niet voorstellen hoeveel moeite zijn huidige vrouw heeft gedaan om al die foto’s te vinden.

"Ik vond een geheim fotoalbum van mijn vrouw... Die foto's jagen me de stuipen op het lijf!"

"Alles voelt nu als een leugen"

Hij voelde zich bedrogen. Volgens hem heeft Bailey zichzelf in tien jaar veranderd in zijn ex-partner. Hij schreef: “Alles voelt als een leugen. Onze relatie voelt als een leugen. De dingen die we deden, letterlijk alles.” Na zijn was hij helemaal in de war. Hij heeft zijn vrouw nog niet geconfronteerd met het verborgen fotoalbum, want hij weet nog niet of hij dat wel wil. Het liefst vertrekt hij met al zijn spullen en dochter en print hij alle foto’s uit om ze op de tafel te leggen en weg te gaan. Gebruikers op het platform Reddit reageerden op dit verhaal en waren serieus bezorgd om het stalkende gedrag van zijn vrouw.

"Deze vrouw moet in therapie gaan"

Iemand schreef: “OMG. Dit is absoluut verontrustend. Het beste wat je nu kan doen is haar confronteren met het probleem. Pas dan zie je hoe ze zal reageren als ze niemand heeft om te kopiëren.” Een ander schreef: “Deze vrouw moet in therapie gaan.” Toch was niet iedereen overtuigd, want sommigen vonden het lijken op een verzonnen horrorverhaal om mensen bang te maken. Iemand schreef: “Dit lijkt een beetje op CreepyPasta.” Een ander reageerde: “Het is gewoon een heel heftig verhaal. Maar uit de duim gezogen volgens mij!”

(Bron: Man Man en Reddit - Afbeeldingen: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties