"Ik werd op mijn 14e miljonair. Iedereen kan een fortuin verdienen als je deze simpele tips volgt." Stories
"Ik werd op mijn 14e miljonair. Iedereen kan een fortuin verdienen als je deze simpele tips volgt."
Stories

"Ik werd op mijn 14e miljonair. Iedereen kan een fortuin verdienen als je deze simpele tips volgt."

Op slechts 14-jarige leeftijd werd Lucas Roitman miljonair nadat hij vanuit zijn slaapkamer een app genaamd Airhand had uitgevonden. De augmented reality-software was zo'n groot succes dat het in hetzelfde jaar werd opgekocht door een multinationaal bedrijf voor miljoenen dollars. Maar Lucas stopte daar niet en bleef werken in de technologiesector, met een focus op kunstmatige intelligentie en robotica.

Zijn meest recente onderneming, Adia Robotics, werd onlangs door Apple overgenomen voor een indrukwekkende 50 miljoen euro. Nu wonend in New York, deelt de in Argentinië geboren ‘wondernerd’ enkele tips voor anderen die hopen in zijn voetsporen te treden. Hij zegt dat hij aan Stanford University leerde over veerkracht en de kracht van doorzettingsvermogen. "Het omarmen van deze uitdagingen was cruciaal", zei Lucas.

Continu leren en aanpassen

"Bij Stanford heb ik niet alleen een eersteklas opleiding gekregen, maar heb ik ook de betekenis van veerkracht geleerd. Het gaat niet alleen om het doorstaan van moeilijke tijden, maar ook om groei en kansen in ze te vinden." Lucas, een technologiemagnaat, schrijft zijn passie en nieuwsgierigheid toe als de "fundamenten" van zijn carrière. Hij zei: "Het was mijn diepgewortelde passie en nieuwsgierigheid die mijn eerste stappen in de techwereld voortstuwden."

Hij gelooft ook in continu leren en aanpassen, wat volgens hem essentieel is in het altijd veranderende tech-landschap. De magnaat benadrukte ook het belang van innovatie en verklaarde: "Innovatie is de sleutelonderscheider die uitstekende projecten onderscheidt van de gewone." Hij gelooft dat door iets unieks aan te bieden, je aanzienlijk je kansen op succes vergroot. Ondanks zijn drukke schema staat Lucas erop tijd vrij te maken voor zijn hobby's, variërend van salsadansen en rotsklimmen tot het bespelen van de piano.

Uit de routine breken

Hij zegt dat "uit de routine breken essentieel is", en voegt eraan toe: "Ik ontspan vaak door piano te spelen, wat me helpt ontspannen en me opnieuw te concentreren." Lucas voegde eraan toe dat tijd doorbrengen met vrienden en familie hem met beide benen op de grond houdt en hem herinnert aan "het belang van het behouden van een evenwichtig leven." Ondanks zijn zware werkdruk zegt Lucas dat deze gebalanceerde benadering van het leven alles is.

"Het antwoord is eenvoudig: hou van wat je doet en de balans zal jou vinden", zei hij. "De brug tussen dromen en werkelijkheid is gebouwd op doorzettingsvermogen, passie en eindeloze nieuwsgierigheid." Het vroege succes van de jonge miljonair is terug te voeren op zijn tienerjaren met de creatie van Airhand, een app waarmee gebruikers hun computer kunnen bedienen met handbewegingen. Zijn innovatieve uitvinding trok de aandacht van investeerders en bezorgde hem zijn fortuin.

"Tieners van vandaag moeten innovatie omarmen"

Hij moedigt de tieners van vandaag aan om innovatie te omarmen en zegt: "Het is deze innovatieve mindset die gewone projecten buitengewoon kan maken. Tieners van vandaag hebben ongekende toegang tot informatie en tools, en hebben de unieke kans om deze middelen te gebruiken om te experimenteren, te leren en te innoveren, dus ze zouden daar gebruik van moeten maken. Deze innovatieve geest vermengen met een dosis consistentie en passie voor leren is even cruciaal. Succes is zelden een overnachtelijk fenomeen; het is het resultaat van consistente inspanning in de loop van de tijd."

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties