Jane: "Ik ontdekte dat mijn moeder een affaire had met mijn man en dat was zelfs niet het ergste wat ze deed" Stories
Jane: "Ik ontdekte dat mijn moeder een affaire had met mijn man en dat was zelfs niet het ergste wat ze deed"
Stories

Jane: "Ik ontdekte dat mijn moeder een affaire had met mijn man en dat was zelfs niet het ergste wat ze deed"

Het verhaal van een zekere Jane gaat momenteel volledig viraal op TikTok. In een video met al bijna 6 miljoen views vertelt ze namelijk in geuren en kleuren hoe ze ontdekte dat haar man een affaire had. Iets wat vandaag de dag wel vaker gebeurt, maar de minnares van haar echtgenoot was wel een hele bekende.

Zo zou haar ondertussen ex-man doodleuk een affaire gehad hebben met haar eigen moeder. Iets wat ondertussen 14 jaar geleden gebeurde. Het hoeft wellicht niet te verbazen dat Jane en haar lieftallige moeder niet meer door één deur passen.

"In die tijd logeerde mijn moeder enkele maanden bij mij en mijn toenmalige echtgenoot. Ze was ondertussen volop aan het zoeken naar een nieuwe woning en hielp mee in het huishouden omdat ik toenmalig enkele gezondheidsproblemen had en we ook een pasgeboren baby hadden. Gedurende haar verblijf carpoolde mijn man en mijn moeder dagelijks samen naar hun werk."

"Uiteindelijk vond ze een nieuw huis slechts enkele straten van ons vandaan. Ze kwam wel wekelijks nog meerdere keren op bezoek en ik had daar altijd een vreemd gevoel bij. Tegelijkertijd had ik ontzettend veel ruzie met mijn echtgenoot en uiteindelijk besloten we om een tijdje uit elkaar te gaan. De suggestie werd gedaan dat mijn man tijdelijk in het nieuwe huis van moeder zou wonen en dat mijn moeder weer een tijdje bij mij zou verblijven."

Bedrog met mijn moeder

"In slechts enkele weken kreeg ik weer een behoorlijk nauwe band met haar en plots vertelde ze mij dat mijn man me meermaals had bedrogen met verschillende vrouwen. Ze vroeg wel uitdrukkelijk om niet te vertellen tegen hem dat ik dit via haar wist. Ik beloofde omdat niet te doen, maar in mijn hoofd wou ik hem absoluut confronteren."

Jane dacht dus op dat moment dat ze heel wat verhalen over andere vrouwen zou horen, maar het bleek nog erger te zijn dan ze ooit had durven denken:"Ik reed vervolgens onmiddellijk naar het huis waar hij nu verbleef en confronteerde hem met het feit wat mijn moeder had verteld tegen mij over zijn bedrog. Zijn eerste reactie verraste mij echter want hij was duidelijk op zijn tenen getrapt en zei 'waarom vraag je niet aan je moeder wat wij constant met elkaar gedaan hebben'. Hij onthulde dus dat hij me had bedrogen met mijn eigen moeder."

Na wellicht de pijnlijkste onthulling in haar leven, besloot ze om onmiddellijk haar moeder te confronteren maar ook die confrontatie liep blijkbaar heel anders dan gepland:

“Toen ik terug thuiskwam, zat mijn moeder in de voortuin. Ik stapte uit de auto en ze wist het. De blik op haar gezicht zei alles: ze was gewoon wit. Woest zei ik dat ze onmiddellijk haar koffers moest pakken en vertrekken."

“Ze zei: ‘Waar heb je het over, wat zei hij?’ In haar paniek zei ze dat mijn oma hier ook van wist. Ze pakte mijn telefoon, ze belde mijn oma, zette hem op de luidspreker en zei: 'Weet je hoe ik je vertelde dat haar man mijn hand vasthield, nou nu vertelt hij haar dat we een affaire hadden. Zeg haar dat het niet waar is’."

Op dat moment wist Jane blijkbaar genoeg want ze had nog niets gezegd over het bedrog en haar moeder begon er nu zelf al over. Het feit dat haar grootouders ook al van de affaire wisten, maakte het blijkbaar nog des te pijnlijker. Haar moeder blijft echter nog altijd ontkennen

'Mijn moeder blijft ontkennen'

"Het beste wat hieruit voortkwam, was dat mijn man destijds eerlijk tegen me was en me vertelde wat er allemaal tussen hen is gebeurd. Zelfs jaren later, nadat we waren gescheiden en ik mijn moeder al een aantal jaren niet meer had gesproken, vroeg ik het hem en zijn verhaal veranderde nooit. Hij had op dit moment niets te verliezen, hij was mij immers al kwijt."

"In mijn moeder haar hoofd is er echter nooit iets gebeurd en ze zal nooit toegeven dat ze een affaire had met mijn ex-man. Ze is echt een narcist en probeerde na dit voorval zelfs mijn huis af te pakken."

Moraal van het verhaal: zelfs je eigen familie is dus soms nooit 100% te vertrouwen. Jane kreeg online in ieder geval al duizenden steunbetuigingen. Het hele verhaal zie je in onderstaande video's.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties