Kerel die op z'n 40e nog steeds maagd is, legt uit waarom hij nog nooit van bil ging: "Lego is interessanter" Stories
Kerel die op z'n 40e nog steeds maagd is, legt uit waarom hij nog nooit van bil ging: "Lego is interessanter"
Stories

Kerel die op z'n 40e nog steeds maagd is, legt uit waarom hij nog nooit van bil ging: "Lego is interessanter"

Op de respectabele leeftijd van 40 jaar heeft een Reddit-gebruiker toegegeven dat hij het nog nooit heeft gedaan. Je weet wel… De anonieme man heeft openhartig gesproken over zijn ervaring als een ‘real life’ 40-jarige maagd en onthulde de redenen waarom hij nog nooit seks heeft gehad.

In de Reddit's 'Ask Me Anything'-thread schreef hij: "Ik ben de real life 40-jarige maagd, vraag me alles. Ik ben twee weken geleden 40 geworden, vraag maar raak." En zoals te verwachten was, werd de thread overspoeld met reacties. Een gebruiker vroeg zich af of de man overeenkomsten zag tussen zichzelf en Andy Stitzer uit 'The 40-Year-Old Virgin' (gespeeld door Steve Carell). In de film uit 2005 is Andy een werknemer in een elektronicawinkel wiens collega's erop uit zijn om hem zijn maagdelijkheid te laten verliezen.

De coole oom

De man antwoordde: "Ik vind de film echt leuk, veel scènes laten me hardop lachen. Ik ben absoluut een nerd. Om redenen die ik hier niet uit de doeken ga doen, werk ik al lange tijd minder dan halftijds. En ik ben dus al in veel hobby’s gedoken. Mijn meest Andy-achtige hobby is waarschijnlijk Lego. Ik werd er een jaar en een half helemaal door geobsedeerd en heb sindsdien de verzamelmicrobe doorgegeven aan mijn neefjes en nichtjes. Het is leuk om de coole oom te zijn."

"Ik duwde nooit echt door"

Hij zei ook dat zijn gebrek aan interesse in seks teruggaat tot de puberteit en legde uit: "Tijdens de puberteit spraken mijn vrienden over meisjes en ik dacht er altijd vanuit een ‘waarschijnlijkheidsperspectief’ over na. De kans is groot dat je niet met dat bepaalde meisje uit de middelbare school zult trouwen, dus waarom een relatie aangaan? Waarom de toewijding aan iets met zo'n beperkt rendement. Deze mentaliteit ging door tot ongeveer de universiteit, toen ik begon te daten. Ik duwde nooit echt door. Ik vond ze leuk en dan plotseling niet meer.”

"Langdurige interesse is er zelden"

Een andere Reddit-gebruiker vroeg: "Aseksualiteit bestaat, denk je dat je dat bent?" Waarop de man antwoordde: "In het begin dacht ik van niet. Maar hoe meer mensen me erover vragen en hoe meer ik erover nadenk… Ik heb ontdekt dat veel mensen erg aantrekkelijk zijn en heb met heel wat mensen gedate, maar het leidt zelden tot langdurige interesse. Dus de relatie valt snel uit elkaar." En hoewel de man zei dat hij 'open staat’ voor seks, vertelde hij ook: “Ik heb er net zoveel interesse in als in het leren rijden met een éénwieler. Ik geniet voldoende van mijn eigen gezelschap.”

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties