Louise: "Ik ging van bil met 18 mannen tegelijkertijd en mijn man deelde condooms uit" Stories
Louise: "Ik ging van bil met 18 mannen tegelijkertijd en mijn man deelde condooms uit"
Stories

Louise: "Ik ging van bil met 18 mannen tegelijkertijd en mijn man deelde condooms uit"

Als swinger heb je seks met andere mensen met toestemming van je partner, en in vele gevallen doet die laatste gewoon ook gezellig mee. De 30-jarige Louise is zo een swinger en zij deed haar opvallende verhaal in de Sex Files-podcast. Haar ervaringen werden daarna gepost op verschillende grote websites en gingen keihard viraal.

De man waar Louise nu gelukkig mee getrouwd is, was ook haar eerste grote liefde. Ze trouwde een tiental jaar geleden op behoorlijk jonge leeftijd, maar het was al snel duidelijk dat ze net dat tikkeltje meer wilde in haar relatie. "

Mijn echtgenoot was de eerste persoon met wie ik seks had, maar dat wil niet zeggen dat ik niet fantaseerde om ook seks te hebben met wildvreemden,” vertelde ze. Haar wederhelft was soms weken naar het buitenland voor zijn werk en wanneer Louise zich begon te vervelen tijdens zijn afwezigheid, snakte ze naar avontuurtjes met andere mannen.

"Die eerste orgie met tien mannen was fantastisch"

Toen een seksshop bij haar in de buurt ‘sekscursussen’ aanbood, ging er een nieuwe wereld open voor Louise. "De lokale seksshop bood hier verschillende seksklassen aan met veel informatie. Eentje ging over parenclubs. Ik stuurde een bericht naar mijn man dat ik een keer zou gaan en de rest is geschiedenis,” zei ze. Wat volgde waren wilde jaren in verschillende parenclubs, en Louise vertelde dat ze altijd nog een stukje verder wilde gaan in haar seksuele fantasieën.

"Ik biechtte aan mijn man op dat ik met meerdere mannen tegelijkertijd seks wou en hij was tot mijn verrassing enthousiast over het idee,” vertelde ze. “Al snel had ik een orgie met tien mannen en het voelde fantastisch. De seks was geweldig en de gedachte dat al deze mannen daar waren voor mij alleen gaf me een machtig gevoel."

Ook Louises man, die aanwezig was en toekeek, kon het spektakel blijkbaar wel smaken. Straffer nog, toen Louise het daarna een keer met 18 mannen deed, deelde haar echtgenoot gezellig condooms uit. Van plichtsbesef gesproken!

"Mijn man geniet als ik geniet"

Doorheen de jaren kreeg Louise veel positieve, maar ook soms negatieve reacties op haar amoureuze leven. Velen begrijpen niet dat haar man zomaar kan toekijken wanneer zij van bil gaat met andere venten.

"Mijn man geniet van mijn gelaatsuitdrukkingen wanneer ik aan het genieten ben,” legde ze uit. “Hij lijkt dan wel een kind in een snoepwinkel en ik vind het zelf ook heel opwindend om te zien hoe mijn man toekijkt." Louise zegt dat swingen het beste is wat haar huwelijk kon overkomen en ze raadt iedereen aan om het eens te proberen. Een laatste tip van onzentwege: misschien moet je wel wat ‘opbouwen’. Meteen met een bende van 18 aan de slag gaan, is misschien niet ideaal…

26 claps
12 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties