"Mijn vrouw mocht het van mij met de pizzaman doen. Maar mijn XXL-condooms waren te groot voor hem!" Stories
"Mijn vrouw mocht het van mij met de pizzaman doen. Maar mijn XXL-condooms waren te groot voor hem!"
Stories

"Mijn vrouw mocht het van mij met de pizzaman doen. Maar mijn XXL-condooms waren te groot voor hem!"

Een koppel met een zeer onconventionele relatie zegt dat ze bijna verbannen werden van een webcamsite na een zeer pikante escapade met een pizzabezorger. Holly Jones is een ‘hotwife’, wat betekent dat haar man Vincent er geen probleem mee heeft als ze seks heeft met andere mannen. Veel van haar buitenechtelijke avontuurtjes vinden plaats op camera - en worden ook gestreamd op een webcamsite voor volwassenen.

Maar op een keer ging het koppel iets te ver in de verzoeken van fans. Holly sprak met podcast Holly Randall over het ranzige moment. Ze onthulde dat ze regelmatig topless de deur opendoet als ze een bestelling verwacht. En op een avond, nadat ze een pizza had besteld, daagden haar fans haar uit om iets verder te gaan. Ze zei: "Ik moedigde ze aan om een ‘yellow wall’ te maken - wat als je camming kent betekent 'betaal me, betaal me, betaal me' en dat deden ze.

"We kregen problemen met de webcamsite"

"Ik kreeg gewoon echt zin om de jingles van de ‘yellow wall’ te horen en ik dacht 'ik ga het gewoon doen' dus toen kwam de pizzabezorger en ik deed naakt open,” vertelde Holly. De duidelijk opgetogen pizzabezorger overhandigde Holly haar eten en toen nodigde ze hem uit om binnen te komen - zogenaamd zodat ze ervoor kon tekenen. Maar van het een kwam het ander. Vincent had zich al die tijd in de garage verstopt en controleerde de camera's die de live stream voedden. Holly vroeg de pizzabezorger of hij ‘wat plezier wilde maken’ - en hij stemde gretig in.

"En toen probeerde de pizzaman een XXL-condoom om te doen," vertelde Vincent. Hij legde uit dat de supergrote condooms de enige zijn die hij gebruikt, maar dat ze een beetje losjes zaten voor hun gast. "We hebben gewoon een hele leuke avond gehad,” zei Holly. “Het enige probleem was dat, zo bleek later, je geen gaststerren mag uitnodigen op je webcamstream. Ik kreeg een soort van problemen met MyFreeCams, maar ze zeiden 'het is OK, doe het gewoon niet nog een keer'". Maar ze deden het wel nog een keer…

Een jaar later nog eens... 

Een jaar later waren ze verhuisd, maar hun nieuwe huis was nog steeds op bezorgafstand van hun favoriete pizzeria - die Holly per ongeluk noemde tijdens het interview. Ze zei: "Ik bestelde weer een pizza... en het was dezelfde man. Ik herkende hem eerst niet, maar hij herkende mij. Dus nodigde ik hem weer uit zodat we een klein moment in de geschiedenis konden herbeleven". Het koppel accepteert dat hun zeer open relatiestijl niet voor iedereen is weggelegd. Vincent verwoordde het zo: "De smaakpapillen van sommige mensen houden van koriander, maar de smaakpapillen van andere mensen denken dat het naar zeep smaakt. Het is niet omdat wat we hebben en doen jou niet goed smaakt, dat wat we doen verkeerd is.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties