"Mijn vrouw wil naar Portugal verhuizen. Ik niet, want ik ga hier lekker van bil met haar beste vriendin" Stories
"Mijn vrouw wil naar Portugal verhuizen. Ik niet, want ik ga hier lekker van bil met haar beste vriendin"
Stories

"Mijn vrouw wil naar Portugal verhuizen. Ik niet, want ik ga hier lekker van bil met haar beste vriendin"

Zoals jullie weten zijn er op Reddit altijd wel de nodige pittige verhalen te vinden, vaak ook van mensen die wanhopig om hulp schreeuwen omtrent ‘liefdesperikelen’. Ook dit is er weer eentje die kan tellen…

Een man onthulde dat zijn vrouw wil verhuizen naar Portugal, maar hij wil niet omdat… hij een affaire heeft met haar beste vriendin en eigenlijk wil scheiden. “Ze wil ons huis hier verkopen en de zon achterna gaan. Ze heeft een klein appartement aan het strand gevonden dat idyllisch lijkt. Haar plan klinkt geweldig, maar ik wil eruit,” zei hij. “Ik hou niet meer van haar en kan het niet langer faken. Maar de realiteit is dat ik een gepassioneerde relatie heb met een van haar beste vriendinnen. We ontmoeten elkaar voor seks telkens wanneer mijn vrouw weg is voor haar werk.”

"Ik verlang naar veel meer!"

De man vertelde dat zijn minnares zelf ook gehuwd is, maar dat zij het vooral als een ‘lolletje’ ziet en hij eigenlijk meer wil. “Ik pretendeer niet dat we voor altijd samen zullen zijn, maar ik heb vrijheid geproefd en wil meer. Ik droom van passie en seks met veel andere vrouwen,” zei hij. “Ik verlang ernaar om te reizen, nieuwe mensen te ontmoeten en mezelf opnieuw uit te vinden. Ik voel dat ik stilsta en nog veel te beleven heb. Mijn vrouw en ik zijn al jaren samen, maar ik voel niets meer voor haar. Ik haat haar niet, maar ik hou niet meer van haar en vindt haar niet meer zo aantrekkelijk zoals vroeger.”

"Seks is nu een handeling geworden"

“Seks is een handeling geworden, net als mijn haar kammen of de auto wassen. Soms kom ik zelfs niet klaar als we vrijen en ik ben ervan overtuigd dat ze al een tijdje doet alsof,” klonk het. “In maart werd ze drie maanden lang door haar baas naar Amerika gestuurd. Ze werkten aan een groot contract en, ik moet bekennen, ik heb haar geen moment gemist. Als er iets was, genoot ik ervan om alleen te zijn. Ik zag mijn vrienden, ging naar clubs en deed wat ik wilde. Ik herinnerde me zelfs niet eens dat ze ging thuiskomen totdat ze de voordeur opende.”

De baas van de vrouw gaf haar de mogelijkheid om te werken waar ze dat maar wil en ze denkt dat een verhuizing naar het buitenland hun relatie een nieuwe start kan geven. “Maar dit voelt als een belangrijk kruispunt voor mij,” zei haar echtgenoot. “Het lijkt alsof haar Portugese plan me gedwongen heeft te accepteren dat ik niet met haar wil doorgaan. Ik ben helemaal ten einde raad, wat moet ik in godsnaam doen!?” Een andere Reddit-gebruiker reageerde: “Opletten kerel, het gras is niet altijd groener aan de overkant.”

"Geef je huwelijk niet zomaar op!"

Iemand anders schreef: “Ik heb sterk het gevoel dat je vrouw ook worstelt met jullie relatie. Praat met haar daarover op een eerlijke manier!” Een ander raadde aan: “Geef je huwelijk niet te snel op. Leg uit hoe je je voelt.” Ten slotte zei iemand: “Laat niemand je iets wijsmaken. Uiteindelijk is het gewoon aan jou en moet je doen wat goed voelt voor jou, vooral als je naar vrijheid verlangt en zij je gewoon niet meer gelukkig maakt.”

(Bron: Reddit)

(Intropic:Image by Drazen Zigic on Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties