Stewardess over 'stoute' dingen die gebeuren in vliegtuig: "Stoeipartij in de cockpit met piloot" Stories
Stewardess over 'stoute' dingen die gebeuren in vliegtuig: "Stoeipartij in de cockpit met piloot"
Stories

Stewardess over 'stoute' dingen die gebeuren in vliegtuig: "Stoeipartij in de cockpit met piloot"

Iedereen van ons kent wel iemand die beweert lid te zijn van de zogenaamde ‘Mile High Club’. Je weet wel, van grond gaan wanneer je net écht van grond bent gegaan. Hoewel seks in een krap toilet van een vliegtuig nu niet meteen tot de verbeelding spreekt, zijn er toch veel mensen die het op hun ‘bucket list’ staan hebben. Het is wel een riskante zet, aangezien in veel landen seks in een openbaar toilet verboden is.

De verhalen van stewardessen en piloten

Dus misschien toch niet de moeite om in de problemen te komen… Zeker niet wanneer je weet dat er bedrijven bestaan die privéjets verhuren waarin je gewoon volop je ding kan doen. Met een prijskaartje weliswaar. Daar brachten we onlangs nog een artikel over. Maar laat het ons eens hebben over stewardessen en piloten, die toch net iets meer tijd hoog in de lucht doorbrengen dan een normale sterveling…

Pikante praktijken aan boord

En het lijkt erop dat ze zich daarboven soms wel heel goed amuseren en terwijl ook even het lidmaatschap van de Mile High Club afvinken. Alleszins als we een stewardess mogen geloven die een en ander onthulde op Reddit. Zij startte een post waar iedereen vragen kon stellen over het werken voor een luchtvaartmaatschappij. En natuurlijk vroeg iemand naar de Mile High Club. Het antwoord van de stewardess was klaar en duidelijk…

“Ik heb wel al een paar keer mezelf bevredigd in het vliegtuig. Seks met iemand anders heb ik nog niet gehad, maar ik had wel een paar keer de kans” zei ze. “Ik kreeg al een paar keer het voorstel van een piloot maar ging er nooit op in. Maar ik weet wel dat sommige collega’s het wel deden. Ze hadden seks met een piloot in het toilet, of zelfs in de cockpit, terwijl een andere piloot bijvoorbeeld naar het toilet was.”

Feestje met passagiers

De stewardess voegde eraan toe dat het ook vaak voorkomt dat de bemanning, als ze ergens ter plekke moeten logeren, ‘zwaar feest’ met passagiers. “Vaak wordt er op het vliegtuig al afgesproken met mensen die we leuk vinden. ’s Avonds spreken we dan ergens af om te feesten en soms eindigt dat ook wel eens met een wilde stoeipartij. We leiden soms een eenzaam bestaan, je kan het ons toch niet kwalijk nemen!?” besloot ze.

En als we Reddit stewardessen mogen geloven dan bezondigen ook heel wat passagiers zich aan pikante dingen in de lucht:

Een andere stewardess vertelde namelijk dat ze al meermaals had mee gemaakt dat een koppel seks had op de achterste rij stoelen. Zelfs toen ze op heterdaad betrapt werden stopten ze niet. "Ze schaamden zich er niet eens voor dat ze betrapt werden, ze vonden het eerder heel grappig en wellicht zelfs opwindend." zei de vrouw.

“En als hitsige passagiers niet met elkaar van bil gaan, dan heb je ook mensen die het personeel lastig vallen. Als wij dan niet op hun avances ingaan, worden ze vaak zelfs rumoerig of heel erg vervelend.”

(Bron: Reddit - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties