"Vroeger dronk ik 20 tequilashots per dag. Nu verdien ik 35.000 euro per maand met pikante content" Stories
"Vroeger dronk ik 20 tequilashots per dag. Nu verdien ik 35.000 euro per maand met pikante content"
Stories

"Vroeger dronk ik 20 tequilashots per dag. Nu verdien ik 35.000 euro per maand met pikante content"

Een OnlyFans-model heeft onthuld hoe haar toetreding tot de site haar nuchter heeft gemaakt, nadat ze jarenlang had geworsteld met een alcohol- en drugsverslaving. Jenna Madison zegt dat ze nu 35.000 euro per maand verdient, nadat ze sinds haar 16e worstelde met drugsverslaving en elke dag op haar werk 20 shots tequila naar binnen werkte. Ze zegt dat het nastreven van een carrière op OnlyFans haar iets positiefs heeft gegeven om zich op te richten: het hielp haar haar innerlijke demonen te bestrijden.

Jenna vond lid worden van de Anonieme Alcoholisten (AA) ‘niet nuttig’ en zei in een recent interview dat ze zich ‘veroordeeld’ voelde voor haar toenmalige job als stripper en vaak heen en weer geslingerd werd tussen nuchterheid en verslaving. Jenna, die meer dan 130.000 volgers heeft op Instagram, belandde uiteindelijk korte tijd achter de tralies nadat ze regelmatig dronken in vechtpartijen verwikkeld raakte. Maar nu zegt ze dat ze haar ‘roeping’ heeft gevonden en sindsdien niet meer gedronken heeft.

"Ik vloog in de cel door vechtpartijen"

"Ik dronk zo'n 15 tot 20 tequilashots per dag toen ik stripper was,” vertelde Jenna aan NudePR. "Ik dronk veel op het werk om mezelf leuker te laten lijken en ik dacht dat ik meer geld zou verdienen als ik dronken was. Buiten het werk, als ik uitging met vrienden, dronk ik allerlei drankjes in de bars en mixte ik drank. Alles kon me van streek maken en dan belandde ik in een gevecht of deed ik iets stoms. Er was een keer in een bar dat ik dacht dat een meisje me vies aankeek, dus we raakten slaags en toen kwamen er twee jongens die me vastgrepen en ik probeerde ook met hen te vechten.”

"Ik vloog twee uur achter de tralies en ik schreeuwde in de cel, het voelde alsof ik gek werd,” ging ze verder. "Ik heb ook eens drie beveiligers aangevallen in een casino. Ik heb zeven aanklachten wegens geweldpleging op mijn naam staan." Jenna gebruikte ook cocaïne en voorgeschreven medicijnen vanaf haar 19e en wist dat haar leven een nog donkerdere wending zou nemen als ze haar levensstijl niet zou veranderen. Tegen de tijd dat ze 24 werd, was ze een echte alcoholist. Jenna vertelde: "Pas toen ik op OnlyFans ging, werd ik helemaal nuchter. Het maakte me echt zo gelukkig en ik wilde heel hard werken en gefocust blijven.”

(lees verder onder de foto)

"Ik strip nog steeds, omdat ik van geld houd"

"Ik wist dat het een levensveranderende ervaring zou zijn als ik echt alles zou geven,” klonk het. "Plots merkte ik dat er vier maanden voorbij waren gegaan zonder dat ik gedronken had. Ik ben nu meer dan een jaar nuchter en nu denk ik niet eens meer aan alcohol omdat ik nog steeds zo gefocust ben op mijn pagina en het verder uitbouwen ervan. Er is absoluut geen verlangen of behoefte meer aan, het is alsof het helemaal uit mijn leven is verdwenen." Sinds ze begin 2022 lid werd van OnlyFans verdient Jenna nu tussen de 25.000 en 35.000 euro per maand met haar pikante content.

Ze zei: "Het is heel positief geweest, het is een heel goed inkomen voor me, maar ik strip nog steeds omdat ik zoveel van geld houd. Ik neem mijn visitekaartjes mee naar elke lap dance en geef ze er een, en meestal abonneren ze zich later.” Jenna is niet van plan om binnenkort te stoppen met strippen of OnlyFans en zegt dat haar enorme werkdruk haar ervan weerhoudt om nog een druppel alcohol aan te raken. Ze zei: “Als ik zou drinken, zou ik een te grote kater hebben om al die dingen te doen. OnlyFans heeft me nuchter gemaakt, wat best cool is” Weet je wat ook cool is? Het beeldmateriaal van Jenna hieronder…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties