"Vroeger was ik priester... nu maak ik pikante content en de kerkbewaarder is een abonnee!" Stories
"Vroeger was ik priester... nu maak ik pikante content en de kerkbewaarder is een abonnee!"
Stories

"Vroeger was ik priester... nu maak ik pikante content en de kerkbewaarder is een abonnee!"

Een vrouw heeft haar job als predikant opgegeven om pikante inhoud te maken voor OnlyFans – en nu melden mensen uit haar gemeenschap zich aan om haar opwindende kiekjes te bekijken. Bijvoorbeeld de koster is een goeie klant van haar. In godsnaam toch!

Nikole Mitchell groeide op in een religieus gezin en streefde er altijd naar om een echtgenoot en kinderen te hebben – maar het was pas later in haar leven dat ze besefte dat ze een geheim had onderdrukt. De moeder, afkomstig uit Californië overwon haar angsten door uit de kast te komen als ‘queer’ (mensen die niet hetero of cisgender zijn). Ze wilde ook de kerk verlaten en een carrière nastreven als sexy model – dus in 2021 begon ze pikante kiekjes te plaatsen op OnlyFans.

"Er zijn zeker nog mensen zoals mij"

Nikole verdient nu een fortuin aan de abonnementswebsite voor volwassenen – maar het belangrijkste is dat ze blij is dat ze haar ‘beperkende’ verleden achter zich heeft gelaten. In een gesprek met de Daily Star zei ze dat er waarschijnlijk nog meer mensen zoals zij zijn die wanhopig proberen los te breken uit de strenge religieuze gemeenschappen waarin ze zijn opgegroeid. Nikole zei: "Ik denk eigenlijk dat er meer mensen zoals ik zijn daarbuiten. Ik trok toevallig de aandacht en maakte heel openbaar bekend dat ik mijn carrière veranderde.”

"Ik denk dat iedereen die is opgegroeid in een onderdrukkende omgeving – en van nature erg seksueel is – ofwel levenslang schuldgevoelens zal hebben, hun verlangens op een niet al te gezonde manier zal uiten, of volledig zal breken met hun vroegere leven voor een kans op een nieuw en waarachtiger leven,” zei ze. "Je kunt wel raden in welke categorie ik viel." Bovendien denkt Nicole dat er destijds ook mensen waren die hun eigen geheimen bewaarden. Nikole zei dat een paar mensen uit haar verleden zelfs de pikante inhoud die ze online plaatst hebben bekeken. "Ik heb mensen zich zien abonneren op mijn pagina, waaronder de koster," voegde ze eraan toe.

"Ik hou ervan wanneer bewonderaars zich bekend maken"

"Ik trigger met wat ik doe allerlei mensen en hoop dat mijn triggering hen leidt naar nog meer vrijheid in hun leven,” klonk het. Hoewel Nikole sommige van haar abonnees persoonlijk kent, zijn er anderen die anoniem blijven, zodat je nooit kunt achterhalen wie ze zijn. Maar sommige, meer brutale bewonderaars zijn dapper genoeg om in haar DM's te glijden. Wanneer ze hun identiteit onthullen, zegt ze dat dit een van haar favoriete momenten is van het beheren van een pikant platform.

Nikole zei: "Ik heb zelfs een voormalige collega gehad die aanbood om seks met me te hebben, en daar was ik eerlijk gezegd enthousiast over!” Ondanks dat haar leven op veel manieren is veranderd, is Nikole blij dat ze de beslissing heeft genomen om de kerk te verlaten. Als ze was gebleven, zou ze zich waarschijnlijk een verhaal hebben verteld over hoe een leven van opoffering het juiste zou zijn geweest, en wat een ‘eer’ het zou zijn geweest om die last te dragen. "Dit is wat mijn religie me leerde," zei ze. "Om mezelf te ontkennen en op te offeren. Het wordt beschouwd als het heiligste en gelukkigste wat je kunt doen.”

"Een van de beste dingen die ik ooit gedaan heb!"

"Dus ik zou mezelf ervan hebben overtuigd dat ik gelukkig was, zelfs terwijl ik fantaseerde over een ander leven leiden." Ondanks dat ze dapper genoeg was om de sprong te wagen, beseft ze dat niet iedereen de ‘vrijheid’ of ‘veiligheid’ heeft om alles achter zich te laten en opnieuw te beginnen. Het vergt moed om het verleden achter te laten, en ze begrijpt hoe drastisch de verandering voor mensen kan zijn. Nikole voegde eraan toe: "Maar ik kan dit met 100% zekerheid zeggen - het is werkelijk een van de beste dingen die ik ooit in mijn leven heb gedaan. Ik ben gelukkiger, vrijer, welvarender en meer mezelf dan ik ooit ben geweest. Ik heb er absoluut geen spijt van. Mijn enige spijt is dat ik het niet eerder heb gedaan."

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties