Andy was verslaafd aan Pepsi en dronk 30 blikjes per dag: “Per jaar gaf ik er 8.000 euro aan uit.”

En nu drinkt hij alleen nog water

Een man die verslaafd was aan Pepsi, dronk 20 jaar lang elke dag 30 blikjes. Supermarktmedewerker Andy Currie spendeerde een verbijsterende 7.000 pond per jaar aan Pepsi en dronk negen liter per dag. In totaal dronk de 41-jarige ruwweg 219.000 blikjes Pepsi, wat neerkomt op bijna 8.000 kg suiker – het equivalent van zeven miljoen suikerklontjes.

20 pond per dag

Andy, uit Bangor, Noord-Wales, zei aan SWNS: “Ik heb altijd van de smaak van een koude Pepsi gehouden. Niets kon er tegenop en ik raakte eraan verslaafd. Ik werk ‘s nachts, dus ik heb altijd van de suikerklontjes gehouden om me op de been te houden. Na het werk ging ik meteen Pepsi kopen om mee naar huis nemen.” Andy zegt dat hij 20 pond per dag spendeerde aan Pepsi.

“Ik proostte met Pepsi”

Hij voegde eraan toe: “Het kostte me een fortuin om eerlijk te zijn. Ik had elk jaar een auto kunnen kopen voor hetzelfde bedrag dat ik aan Pepsi uitgaf. Zodra ik wakker werd, ging ik naar de koelkast en schonk ik mezelf een groot glas Pepsi in om de dag door te komen. Ik herinner me dat ik naar bruiloften en verjaardagen ging en terwijl andere mensen een glas champagne dronken, proostte ik met een blikje frisdrank.”

Hypnose

Toen Andy 120 kg woog, waarschuwden zijn artsen hem dat hij het risico liep om diabetes te krijgen. Hoewel het hem lukte om een paar kilo’s af te vallen door te sporten en te diëten, kon hij nog steeds niet stoppen met het drinken van Pepsi. Pas toen hij de Londense therapeut en hypnotiseur David Kilmurry ontmoette, begon er iets te veranderen.

Na slechts één online sessie hypnotherapie lijkt Andy genezen. Hij drinkt voor het eerst in twee decennia weer water. Hij is al verschillende kilo’s kwijtgeraakt en voelt zich en is ook opmerkelijk gezonder. “Ik ontmoette David online en hij hypnotiseerde me gedurende ongeveer 40 minuten. Ik weet niet wat hij zei, maar daarna wilde ik het gewoon niet meer drinken.” zegt Andy.

Meer energie

Andy heeft al een maand geen Pepsi meer gedronken en drinkt nu liever water. Zijn vrouw Sarah zegt dat zijn huid er beter uitziet en dat hij meer energie heeft. “Ik wandel nu graag en Sarah en ik zijn van plan om in de zomer Mount Snowdon te beklimmen” zegt Andy. Hieronder een filmpje waarin Andy zelf aan het woord komt over zijn vroegere verslaving.

(Bron: LadBible en SWNS)