‘Antwerpenaar’ overrijdt vrouw omdat ze niet met hem wil meerijden

Dan had hij ook nog eens veel te veel alcohol gedronken, die bewuste nacht in de Carnotstraat. Mohamed werd vandaag door de Antwerpse strafrechter veroordeeld tot twee jaar cel, een boete van 1.200 euro en een schadevergoeding aan het slachtoffer van 33.742 euro. De feiten speelden zich af in augustus 2013. Het was het einde […]

Dan had hij ook nog eens veel te veel alcohol gedronken, die bewuste nacht in de Carnotstraat.


Mohamed werd vandaag door de Antwerpse strafrechter veroordeeld tot twee jaar cel, een boete van 1.200 euro en een schadevergoeding aan het slachtoffer van 33.742 euro. De feiten speelden zich af in augustus 2013.

Het was het einde van de ramadan en Mohamed was dit uitbundig gaan vieren, met de nodige flessen wodka in discotheek Noxx. Toen hij langs de Carnotstraat naar huis reed, liep er daar een jongedame langs de kant van de weg. Hij stopte, draaide zijn raampje naar beneden en vroeg haar of ze soms geen zin had om met hem mee te rijden. De meid had daar echter geen zin in en Mohamed, die werd woest. Hij reed over haar voet en zette daarna nog eens in achterruit om ook over haar been te rijden. Daarna was hij vliegensvlug weg.

Het slachtoffer werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht en moest meteen onder het mes. Vandaag gaat het nog steeds niet goed met de vrouw, zowel psychisch als lichamelijk. Ze durft niet meer alleen buiten komen en wanneer ze langer dan vijf minuten stapt, dan houdt ze het niet meer uit van de pijn.

Volgens de advocaat van Mohamed was het allemaal per ongeluk. Wanneer de 27-jarige man gedronken heeft, dan durft hij nogal eens gekke dingen doen. Iemand per abuis over de voet rijden bijvoorbeeld. Dat hij ook nog eens over haar been gereden was, dat was dan weer een paniekreactie doordat hij eerder over haar voet was gereden. De rechter hechtte echter meer geloof aan het verhaal van het slachtoffer. (SL)

Leave a Reply

Your email address will not be published.