Antwerps model woest nadat fotograaf zegt dat ze niet mag eten: ‘Jij moet je mond houden’

De video ging volledig viraal

Onderstaande video gaat de afgelopen 3 dagen volledig viraal op TikTok en werd ondertussen al meer dan 20 miljoen keer bekeken. Het Antwerpse model Lize Dzjabrailova moest voor een klant een shoot doen en dat leverde heel wat mooie plaatjes op.

Toen de shoot echter was afgelopen zei de fotograaf dat ze nu best twee weken niet kon eten tot de volgende shoot zodat ze er tegen dan nog een stuk slanker zou uitzien. Een opmerking die bij Lize compleet in het verkeerde keelgat schoot. Haar reactie werd ook gefilmd door een vriendin die daar aanwezig was.

“Het kan me niet schelen hoeveel ervaring je hebt. Je mag mensen niet zeggen dat ze niet mogen eten omdat dat tot een eetstoornis kan leiden. Je hebt geluk dat ik me goed voel in mijn lichaam. Maar mocht hier een minder zelfverzekerd model gestaan hebben, dan zou die ene opmerking haar kunnen kapotmaken.”

“Ze zou kunnen stoppen met eten, haar haar zou uitvallen, haar organen zouden kunnen falen. Ze zou zelfs kunnen sterven door die ene opmerking die je gemaakt hebt. Ik moet helemaal niet afvallen, want ik ben al erg mager. Maar zelfs al was ik niet slank, dan nog hoef jij mij niet te zeggen wat ik met mijn lichaam moet doen.”

Er kwam daarna gigantisch veel reactie op het filmpje en steunbetuigingen voor Lize. De klant zelf bood ondertussen al zijn excuses en de fotograaf in kwestie zou ondertussen al ontslagen zijn. De video zie je hieronder en daaronder nog wat foto’s van Lize:

@thewizardliz

I have no words

♬ original sound – Thewizardliz

Leave a Reply

Your email address will not be published.