Antwerpse politie stevig onder vuur na discussie met drie tienermeisjes: ‘Gij denkt dat ge ver gaat komen in het leven?’

Een simpele discussie werd gefilmd en de kritiek volgt nu

Onderstaande beelden doen momenteel de ronde op sociale media en zouden afgelopen woensdag gefilmd zijn aan het Sint Vincentius-ziekenhuis in Antwerpen. Een volledig en correct oordeel over deze video vellen, is niet vanzelfsprekend omdat enkel de aanwezigen weet hebben van wat er is gebeurd voor dat het filmpje werd gemaakt.

Tieners en politie hebben discussie over boterhammen eten

De agenten in kwestie die aanwezig waren, krijgen nu nochtans wel flink wat kritiek. Zo waren er drie tienermeisjes op de grond aan het eten en kwam de politie vragen aan hen om wat meer afstand te houden. Iets dat ze niet nodig vonden omdat ze blijkbaar in dezelfde bubbel zitten.

Dat ontaardde al snel in een flinke discussie toen de meisjes niet onmiddellijk luisterden. Eén agent sprak over ‘een linkse preek afsteken’ en zei nog dat de jongedames ‘niet ver zullen komen in het leven’. Woorden die niet in dank worden afgenomen. Er is nu namelijk een intern onderzoek gestart bij de politie.

Ook half Twitter heeft na onderstaande beelden ook al heel wat felle kritiek klaar voor de agenten.

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Botn
17 dagen geleden

Ze zou een stuk frisser ogen met een matrak op haar voorhoofd