Beelden van hoe politie topless dame in Ter Kamerenbos behandelde gaan viraal

Er volgde heel wat commotie door deze beelden

Er zijn heel wat beelden gemaakt van het fake festival van afgelopen donderdag in Ter Kamerenbos. Maar liefst 5.000 jongeren waren aanwezig en gigantisch veel mensen gingen met de politie op de vuist. Er was enorm veel kritiek op deze agressieve jongeren.

Maar ook van de politie wordt vaak gezegd dat er overbodig veel geweld werd gebruikt. Vooral onderstaande beelden gaan momenteel viraal. Hier is een topless dame te zien die blijkbaar al aanzienlijk was aangeschoten. Toen de politie ter paard chargeerde werd de vrouw keihard omver gelopen. ‘Pure doodslag’ volgens vele mensen die de video zagen.

Een woordvoerster van de Brusselse politie gaf dan weer aan dat deze beelden maar slechts één kant van het verhaal tonen: “We grijpen in verschillende fasen in. Eerst zijn er waarschuwingen opdat de mensen zich verspreiden. Als dat niet helpt, grijpt de politie te voet in. Als er mensen dan terugkeren, volgt de tweede linie met de cavalerie en agenten met honden, om onze collega’s te beschermen.”

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Vrederechter
9 dagen geleden

Ze was daar, dus kon ze problemen verwachten. Blijf de schuld houden waar ze veroorzaakt wordt.