Belgisch jongetje bij ISIS: “Ongelovigen in Europa moeten gedood worden” (video)

Het wordt steeds gezelliger en gezelliger, ginder in Syrië en omstreken. Dankzij ISIS – tegenwoordig IS genaamd – weten kinderen al op zeer jonge leeftijd wat hun levensdoel is. Volledig fout, uiteraard, maar het wordt nóg grilliger als je ziet hoe een kind uit ons land daar gebrainwasht tot en met naast zo’n baardclown staat.Gisteren […]

Het wordt steeds gezelliger en gezelliger, ginder in Syrië en omstreken. Dankzij ISIS – tegenwoordig IS genaamd – weten kinderen al op zeer jonge leeftijd wat hun levensdoel is. Volledig fout, uiteraard, maar het wordt nóg grilliger als je ziet hoe een kind uit ons land daar gebrainwasht tot en met naast zo’n baardclown staat.
Gisteren kon u mee achter de schermen kijken bij ’s werelds grootste bedreiging van vandaag: IS, of Islamitische Staat voor de vrienden. Vandaag gaan we nog eens stapje verder: VICE-journalist Medyan Dairieh praat met de lokale kinderen die geïndoctrineerd worden dat het geen naam heeft en daardoor plots van mening zijn dat ‘ongelovigen’ vermoord moeten worden en ze daar met alle plezier aan willen meewerken.

Zo ook een piepklein jongetje dat uit ons land komt. Eigenlijk mag hij van zijn bebaarde indoctrinator niet zeggen dat hij van België komt, maar van de Islamitische Staat. En vervolgens vraagt baardmans wat hij later worden wil. Waarop hij ‘jihadist’ antwoordt, oftewel: een compleet gehersenspoelde slaaf van een compleet verkeerd geïnterpreteerde godsdienst. Maar wel eentje die de mensheid meer en meer aan het bedreigen is, en daardoor sinds gisteren klappen krijgt van onze Amerikaanse vrienden. Ze hebben er eigenlijk al lang genoeg achter gevraagd, toch? (KDN)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments