CD&V Tienen reageert "verbaasd" op nieuwe coalitie sp.a, Open Vld en Groen News
CD&V Tienen reageert "verbaasd" op nieuwe coalitie sp.a, Open Vld en Groen
News

CD&V Tienen reageert "verbaasd" op nieuwe coalitie sp.a, Open Vld en Groen

CD&V Tienen reageert in een mededeling "verbaasd" op het feit dat sp.a, Open Vld en Groen een bestuursakkoord hebben getekend om een nieuwe meerderheid te vormen in de suikerstad.
"Tot dit weekend waren we aan het onderhandelen met Open Vld, Groen en N-VA om voor Tienen een stadsbestuur op de been te brengen dat de vele uitdagingen in onze stad krachtdadiger zou aanpakken, maar bljkbaar waren er parallelle gesprekken aan de gang", zegt de partij. CD&V blies een tiental dagen geleden de coalitie met sp.a op uit onvrede met de werking van de partij in het stadsbestuur.

De CD&V beschuldigde de sp.a van schuldig verzuim omdat deze nooit de intentie had om het bestuursakkoord uit te voeren. "Open Vld en Groen Tienen kiezen voor de partij die symbool staat voor alles wat fout liep in Tienen. Het vertrek van burgemeester Marcel Logist en schepen Patrick Grootjans zijn het bewijs van de juistheid van onze diagnose. We zullen, allicht vanuit een andere positie, blijven ijveren voor een positief en beter bestuur van onze stad, omdat Tienen beter verdient", zegt CD&V.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties