Dame gearresteerd op strand omdat ze een te sexy ‘string bikini’ aan had

Echt waar

De Verenigde Staten is en blijft toch een bijzonder land. Het is aan de ene kant het land dat het meeste porno produceert op deze planeet, maar aan de andere kant is het ook een gigantisch preuts, Westers land.

Een string is te naakt op een strand

Onderstaande beelden zijn daar dan ook het perfecte voorbeeld van. Deze dame lag in South Carolina rustig op een strand te zonnen tot plots enkele agenten naast haar handdoek stonden. Blijkbaar had een andere vrouw de politie gebeld omdat ze ‘naakt op het strand lag’.

Naakt zonnen mag inderdaad niet op deze stranden, maar de dame in kwestie had gewoon een string en een bikini-topje aan. Maakte aanvankelijk niet uit want ze werd toch in de boeien geslagen. Uiteindelijk na een gigantisch debat waarbij ze in geuren en kleuren alles moest uitleggen, werd ze vrijgelaten.

Het kan enkele seconden duren voor de video is geladen

Feel free to share. #cancelMyrtleBeachAlso, just to clarify. A woman called the cops on me because of my bikini. That's how this all started. Some Karen decided that my body was offensive to her and showed her child that her body could one day lead to her arrest. Her body could be the reason a grown ass man violates her. Her body is wrong.

Posted by Sam Panda on Sunday, August 2, 2020

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments