De Wever steekt de Draak News
De Wever steekt de Draak
News

De Wever steekt de Draak

Geef Bart De Wever maar een Drakenburger. En veel frieten met versgemaakte tartaarsaus. Of een Twijfelaar. Dat kan ook. Zolang de dikmakers maar worden vergezeld door een frisse pint. Want die drinkt de N-VA’er altijd in zijn favoriete frituur.

Bart De Wever heeft een stamfrituur. Het vreetwalhalla van de informateur heet ’t Draakske en is gelegen in Deurne. Hoewel, stamfrituur? De uitbater van de zaak heeft meneer De Wever al een tijd niet meer gezien. “Bart heeft het zeker te druk”, veronderstelt de eigenaar. “Maar ik ben zeker dat hij zijn frieten mist. En zijn Drakenburger. Dat is een hamburgerbroodje gevuld met een Mexicano en chilimayonaise.”

En geef het N-VA-kopstuk frieten. Massa’s. “Nog het liefst met versgemaakte tartaarsaus”, voegt de frietenbakker eraan toe. “Soms eet hij ook een Twijfelaar. Dat is een grote brochette met negen stukken vlees.”

De man die De Wever regelmatig voorziet van zijn dagelijkse portie vettigheid, omschrijft De Wever verder als een stille genieter die weet wat hij wil. “Kortom, een echte man van het volk”, besluit de man. En dat is er ondertussen aan te zien. (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties