Dokters verwijderen één meter springtouw uit penis

Dat er op de spoedafdeling van een ziekenhuis wel eens bizarre voorwerpen in lichaamsholtes worden aangetroffen, is niet zo’n groot geheim. Maar een springtouw van 1.1 meter en 4,4 millimeter dik dat uit een man’s penis wordt gehaald, dat kom je niet elke dag tegen. Een Chinese man van middelbare leeftijd had het hele eindje langs […]

Dat er op de spoedafdeling van een ziekenhuis wel eens bizarre voorwerpen in lichaamsholtes worden aangetroffen, is niet zo’n groot geheim. Maar een springtouw van 1.1 meter en 4,4 millimeter dik dat uit een man’s penis wordt gehaald, dat kom je niet elke dag tegen. 
Een Chinese man van middelbare leeftijd had het hele eindje langs zijn penis ingebracht ‘voor seksueel genot’. Het touw zat in zijn blaas, maar raakte daar in de knoop, waardoor de Chinees het er niet meer terug uitkreeg. Toen het bij het plassen te pijnlijk werd, haastte hij zich naar het hospitaal.

De dokters namen een röntgenfoto, en zagen dat het op maar liefst vier plaatsen geknoopt was. Er hing nog zo’n 10 centimeter koord uit de man’s liefdespenseel, de rest zat allemaal netjes weggeborgen in zijn urineleider en blaas. Een operatie was noodzakelijk om het tuig uit het lichaam te halen. Op basis van de onderstaande foto bleek het springtouw niet meer bruikbaar voor zijn originele doeleinden. (KA)

Leave a Reply

Your email address will not be published.