Dries Van Langenhoven wordt uitgedaagd en doet dan aan ‘fatshaming’ van 19-jarig meisje, Twitter ontploft

Twitter kon niet lachen met de reactie van Dries

Het is de laatste weken gezellig op Twitter. Zo waren Marc Van Ranst en Vlaams Belang elkaar al compleet aan het afmaken op Twitter en nog voor hun discussie afgelopen is, lijkt er weer een nieuwe bom gebarsten.

Dries Van Langenhoven reageert fel na uitdaging

Kamerlid Dries Van Langenhove gaf gisteren zijn mening over de rellen in de Verenigde Staten. Een blanke agent heeft een zwarte man op een verschrikkelijke en walgelijke manier gedood. Het gevolg zijn flink wat rellen en mensen die plots beginnen plunderen.

Dries zijn mening werd zoals wel vaker gebeurd niet door iedereen geapprecieerd en één 19-jarige studente vond dat de ideale moment om te antwoorden met een steek naar Dries: ‘moet jij niet op een barbecue zitten‘, verwijzend naar het lockdownfeestje waar Dries werd betrapt afgelopen weekend.

Natuurlijk is Van Langenhove niet op zijn mond gevallen en reageerde hij met een stevigere steek terug waarbij hij zei dat de iets gezettere studente beter enkele barbecues zou overslaan.

Lees verder onder de foto

Twitter ontploft en is boos

Wellicht bedoelde Dries het aanvankelijk niet zo fel, maar hij had erop terugkijkend misschien gewoon beter gezwegen als Kamerlid zijnde. Twitter ontplofte namelijk na zijn reactie en gaf hem verwijten over walgelijke bodyshaming en fatshaming.

Uit alle hoeken kreeg Van Langenhove plots gigantisch veel kritiek. Een kleine samenvatting van enkele stevige reacties:

Reacties

wpDiscuz