Eindelijk: Kris Peeters in 3D op je smartphone!

We hebben er lang op zitten wachten, maar eindelijk is het zover. CD&V gaat 3D! En niemand minder dan hun boeiende boegbeeld Kris Peeters toont nu ook virtueel hoe saai politiek kan zijn. Vanaf 13u00 is de app te downloaden. Scan even het logo en meneer Kris himself danst over ‘t scherm van je felbegeerde […]

We hebben er lang op zitten wachten, maar eindelijk is het zover. CD&V gaat 3D! En niemand minder dan hun boeiende boegbeeld Kris Peeters toont nu ook virtueel hoe saai politiek kan zijn.

Vanaf 13u00 is de app te downloaden. Scan even het logo en meneer Kris himself danst over ‘t scherm van je felbegeerde smartphone. Want zeg nu zelf, in wat voor ‘n Vlaanderen wil u leven? Toch liefst een virtueel Vlaanderen zeker, waar alles vrolijk en fijn is?

En ja, ‘t is allemaal heel innovatief en spectaculair en al wat je wil. Maar is het echt nodig dat een politieke partij er zo’n 35.000 euro tegenaan smijt? Want laten we niet vergeten beste vrienden waar dat geld vandaan komt…

De gimmick, hoewel ze het zo niet willen noemen, zal tijdens hun campagne strategisch gebruikt worden. En zo kan jij Kris Peeters eindelijk in huis halen! Weg met Barby en Ken, Pokémon of Furby. Vanaf nu spelen we met z’n allen met onze digitale Kris… Joepie! (RVH)

Foto: BELGA

Leave a Reply

Your email address will not be published.