Gezellig gaan eten in een duur Londens restaurant en plots... getuige zijn van een live 'WWE-kamp' Actua
Gezellig gaan eten in een duur Londens restaurant en plots... getuige zijn van een live 'WWE-kamp'
Actua

Gezellig gaan eten in een duur Londens restaurant en plots... getuige zijn van een live 'WWE-kamp'

Wanneer je op je gemak een stukje gaat eten in een vrij chique restaurant, dan verwacht je niet meteen dat je plots van dichtbij getuige bent van een soort van WWE-kamp. Dat is wel exact wat klanten van een restaurant in Beckenham, Londen overkwam….

Een Engelse schrijver die zat te eten in het restaurant filmde alles en gooide de video op Twitter, en die gaat nu viraal. Je ziet op de beelden dat buiten aan het restaurant een paar kerels met stoelen zwaaien en meppen naar een paar andere gasten. “Het leek wel iets uit de WWE!” zei een van de klanten nadien.

Je hoort ook mensen vragen aan de restauranthouder of ze de politie niet moeten bellen omdat het toch serieus uit de hand liep. Of die uiteindelijk opdaagde, is niet geweten. “Ze stappen gewoon weer weg. Geen respect… Niets!” geeft iemand als commentaar op de video. Een andere zegt: “Live WWE terwijl je een hapje eet. Cool!” Check hieronder de beelden van het ‘spektakel’.


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties