Halfnaakte meiden bestormen de auto van DSK (fotospecial)

Die deernes van Femen laten dan ook geen kans onbenut om in het openbaar met hun blote borsten te pochen. Sinds Dominique Strauss-Khan ervan beschuldigd werd aan een kamermeisje gezeten te hebben zonder wederzijdse toestemming, regent het klachten tegen de oud-topman van het IMF. Nu moet hij weer verschijnen in een strafzaak tegen hem wegens […]

Die deernes van Femen laten dan ook geen kans onbenut om in het openbaar met hun blote borsten te pochen.


Sinds Dominique Strauss-Khan ervan beschuldigd werd aan een kamermeisje gezeten te hebben zonder wederzijdse toestemming, regent het klachten tegen de oud-topman van het IMF. Nu moet hij weer verschijnen in een strafzaak tegen hem wegens ‘het op touw zetten en runnen van een volledig prostitutienetwerk’.

Zakenmannen doen wel meer aan netwerken natuurlijk, maar als je dat doet met lichtekooien ben je strafbaar in Frankrijk. DSK liet dan wel weten dat hij ‘misdaad nog misdrijf’ had gepleegd, maar als hij toch schuldig wordt bevonden riskeert hij tot tien jaar cel. En een boete van anderhalf miljoen euro.

Feministenclub Femen wist precies wanneer DSK zou arriveren aan de rechtbank van Lille. Drie ‘zusters’ stonden topless klaar om de auto waarin hij aankwam te bespringen. Slechts eentje slaagde daar ook daadwerkelijk in, de andere twee werden daarvoor nog in de boeien geslagen. (SL)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments