Held! Gigantische explosie nadat chauffeur Dave terrorist opsloot in zijn taxi (video)

Wat een held!

De naam Dave Perry mag je gerust onthouden. Deze taxichauffeur uit Liverpool is namelijk een gigantische held. Zo vond hij dat één van zijn passagiers op de achterbank nogal behoorlijk verdacht doen. Hij besloot om de man op te sluiten ‘want je weet maar nooit’.

Bleek een schitterende beslissing te zijn want zijn passagier was blijkbaar een terrorist die een bom bij zich had. Wanneer de terrorist merkte dat hij niet meer kon ontsnappen besloot hij om zichzelf op te blazen en dit net voor het Liverpool Women’s Hospital. Er volgde een enorme explosie en er was gelukkig maar één dodelijk slachtoffer: de terrorist zelf.

Held Dave geraakte wel ernstig gewond en ligt nu ook in het ziekenhuis. Het ziet er gelukkig naar uit dat hij deze aanslag wel zal overleven. Hij heeft een kapot trommelvlies, brandwonden, heel wat sneeën en nog andere kleine verwondingen. We onthouden vooral dat door Dave zijn inschattingsvermogen veel erger heeft voorkomen want de terrorist had duidelijk de intentie om slachtoffers te maken.