Het Noord-Koreaanse leger laat aan Kim Jong-Un zien hoe getraind ze zijn in bizarre demonstratie

Het leger is in ieder geval goed getraind

Hoe het er exact aan toe gaat binnen de landsgrenzen van Noord-Korea is nooit volledig duidelijk. Al zou het er momenteel niet per se schitterend aan toe gaan. Zo zou er zelfs een hongersnood zijn bij de Noord-Koreaanse bevolking. Er wordt zelfs gesproken over een zeer ernstige voedselcrisis.

Kim Jong-Un beloofde wel om alles in het werk te stellen om dit op te lossen, maar hij waarschuwde de bevolking wel alvast voor nieuwe ‘Zware Mars’. De vader van de grote leider vroeger gebruikte die term vroeger ook in de jaren ’90 toen er door hongersnood maar liefst honderdduizenden Koreanen zijn overleden.

Wel of geen hongersnood. Het indrukwekkende leger van Noord-Korea krijgt blijkbaar wel nog meer dan genoeg voedsel en zijn perfect afgetraind. Zo lieten ze onlangs nog in een bizarre demonstratie aan Kim Jong-Un en alle hoge officieren zien dat ze volledig klaar zijn en er met hen niet te sollen valt. Sommige soldaten sloegen zelfs hun hoofd door een steen heen tijdens deze demonstratie, best bijzonder.