Hiep hiep hoera: de 50e verjaardag van je moeder vieren en… gezellig een potje beginnen knokken!

Nu ja, knokken… Eerder comedy capers!

Als je naar de 50e verjaardag van je moeder gaat, verwacht je een paar dingen: taart, champagne, misschien een beetje ballonnen. Maar wat je niet verwacht is een soort van WWE-kamp tussen de aanwezigen!  Toch is dat wat er gebeurde toen Lisa Keegan’s familie bijeenkwam om haar 50ste verjaardag te vieren.

Zuipfestijn

De familie en vrienden waren aan het genieten van een zuipfestijn in de voortuin toen de hel losbrak over een gestolen e-sigaret. Op de chaotische beelden is te zien hoe Lisa probeert de dronken vechtjassen uit elkaar te krijgen, maar in plaats daarvan belandt ze zelf in het midden van het gevecht en krijgt zelf ook een rake klap.

Ook andere aanwezigen mengen zich in de strijd, maar daardoor wordt het alleen nog maar hilarischer. Lisa zei zelf nadien: “Je wordt maar één keer 50 en dit is zeker een verjaardag die ik nooit zal vergeten! Het was een chaos. Ze konden elkaar niet raken omdat iedereen zo dronken was. Ik stond tussen hen in om het uit te maken, maar ik had ze gewoon met rust moeten laten.”

Schaamte

“Toen ik de beelden voor het eerst bekeek, schaamde ik me!” gaat ze verder. “We hebben er veel kritiek op gekregen, maar sommige mensen noemen me een legende. Veel van mijn vrienden vinden het briljant.” Uiteindelijk werd zelfs de politie gebeld door de buren en die konden de boel bedaren. Bekijk hieronder het hilarische filmpje.

(Bron: Metro)