Hitsige walrus geeft hete babe een pets op haar poep (video)

Een mens zou voor minder een GAS-boete en/of klacht wegens seksisme aan z’n been hebben. Maar aangezien deze sloeber geen benen heeft… Ligt het aan het dier zelf of aan het baasje? Da’s vaak de vraag bij ‘buitensporig’ gedrag van gelijk welk beest. Maar hier gaat het niet over een of andere geflipte hond die […]

Een mens zou voor minder een GAS-boete en/of klacht wegens seksisme aan z’n been hebben. Maar aangezien deze sloeber geen benen heeft…

Ligt het aan het dier zelf of aan het baasje? Da’s vaak de vraag bij ‘buitensporig’ gedrag van gelijk welk beest. Maar hier gaat het niet over een of andere geflipte hond die wegens slechte zorg uithaalt naar een kind. Verre van. Een speelse walrus wil ook wel eens een ferme klets geven op een vrouwenkont.

En aangezien het dier zo braaf was om netjes te poseren voor de camera, heeft ‘ie achteraf wel een ‘beloning’ verdiend. De vrouw heeft haar rug nog niet gekeerd of z’n flipper zit al op haar bips.

Maar wie goed kijkt, merkt in ‘t filmpje dat het eigenlijk het baasje is die de stoute kant in ‘t beestje naar boven haalt. Want op seconde 3 zie je dat die duidelijk een gebaar maakt naar het beest. Verrast laat de bikini-dragende dame een kreetje. Allemaal beestig geestig: (RVH)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments