Insta-babe Sophia Cheung (32) overleden nadat selfie misloopt op rand van waterval

Het was haar zoveelste foto op die hoogte

De naam Sophia Cheung zal misschien geen belletje doen rinkelen bij de meesten onder ons, maar ze had toch wel tienduizenden volgers op Instagram. Haar handelsmerk was sexy foto’s maken op de rand van een berg of een hoge rots. Het leverde haar altijd flink wat likes op, maar het bleek toch altijd gevaarlijk te zijn.

De 32-jarige Sophia overleed afgelopen week namelijk nadat een foto helemaal misliep. Na de zoveelste selfie-sessie zoals ze reeds honderden keren had gedaan, ging het volledig fout. Ze trachtte een leuke foto te maken bij de watervallen in het Ha Pak Lai-park (Hong Kong), maar gleed onverwachts uit en viel zo’n 5 meter naar beneden. Ze werd nog afgevoerd naar het ziekenhuis, maar alle hulp kwam te laat.

Bizar en verschrikkelijk natuurlijk. Om het nog wat gekker te maken, was bij haar laatste foto de volgende tekst te lezen: “Er zijn betere dagen op komst. Zaterdag en zondag worden ze genoemd.” De eerstvolgende zaterdag overleed ze uiteindelijk. Hieronder nog enkele foto’s van Sophia. Bij een soortgelijk plaatje liep het dus mis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.