Jonge Russin dood kersverse echtgenoot

Een jonge Russin heeft haar kersverse echtgenoot doodgestoken. De feiten vonden plaats luttele uren nadat de twee in het huwelijk waren getreden. De 20-jarige Russin was nog maar pas in het huwelijksbootje gestapt met haar 18-jarige man, toen ze hem met een messteek in het hart het leven ontnam. Volgens de openbare aanklager ontstond er […]

Een jonge Russin heeft haar kersverse echtgenoot doodgestoken. De feiten vonden plaats luttele uren nadat de twee in het huwelijk waren getreden.

De 20-jarige Russin was nog maar pas in het huwelijksbootje gestapt met haar 18-jarige man, toen ze hem met een messteek in het hart het leven ontnam. Volgens de openbare aanklager ontstond er na een wederzijdse overvloed van alcohol een hevige ruzie tussen het echtpaar. De oorzaak was jaloezie, meer informatie is niet bekend. “De jonge vrouw stak haar man met een mes in het hart. De jongeman was meteen dood”, meldde het agentschap Ria Novosti maandag in de stad Koengoer, 1.500 km ten oosten van Moskou. De vrouw riskeert 15 jaar cel wegens moord.

Foto EPA

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments