Kanye West slaat fan die handtekening wil bewusteloos terwijl hij op stap is met nieuwe vriendin

Kanye heeft duidelijk een heel kort lontje

Iets meer dan een week geleden stelden we jullie Julia Fox voor. Deze 31-jarige actrice en naaktmodel is de gloednieuwe vriendin van muzikant Kanye West en ze heeft heel wat schitterende foto’s online staan. Zij zou ervoor moeten zeggen dat Kanye Kim Kardashian eindelijk kan vergeten. Dat neemt echter niet weg dat hij nog steeds een heel kort lontje heeft.

Zo gaat onderstaande video momenteel viraal. Er ligt een man bewusteloos op de grond en die zou daar Kanye bewusteloos geslagen zijn. Het zou hier gaan om een fan die om een handtekening kwam vragen nadat de rapper met vriendin Julia een concert van Drake had verlaten. Kanye had blijkbaar geen zin in opdringerige fans en sloeg de man dan maar bewusteloos.

In de video is te zien dat hij na het incident behoorlijk aan het flippen is en er een dame tegen hem zit te roepen: “Give me your hand, I am your pimp.” Dit alles terwijl de man nog steeds bewusteloos op de grond ligt en geen hulp krijgt. Geen idee wat daar de bedoeling van is, maar behoorlijk bizar is het allemaal weer wel.